promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A mellei közt mentem el” – Így zajlik egy felnőttfilmes casting, egy bennfentes számolt be részletesen róla
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem egyszerű munka a pornózás.

A pornóipar a legtöbb ember számára rejtélyes, kiismerhetetlen terepet jelent, pedig sok szempontból az is olyan munka, a többi. Időre kell dolgozni, a legjobb formát kell hozni, és nincs mindig hozzá kedve a színészeknek, de akkor is végezni kell a feladatukat. Bombanők és izmos srácok kéjes élete ez? Nem mindig.

A casting, vagyis a szereplőválogatás viszont általában izgalmas feladat, hiszen ekkor azokat az elhivatott kezdőket teszik próbára, akik alkalmasnak vélik magukat a pornózásra, de a gyakorlatban persze nem mindig azt kapják, amire előzetesen számítanak.

A Redditen egy olyan férfi árult el pikáns részleteket a castingról, aki maga is többször végzett szereplőválogatást, természetesen a jól ismert szereposztó díványon. Maguk a filmjei is lényegében erről szóltak, vagyis nem volt előre megírt forgatókönyv, hanem azt mutatta be, hogyan teljesítenek a hölgyek az első éles helyzetükben.

Ez a produkciója három hónapig készült, és a közösségi oldal olvasóinak három lányt emelt ki a több tucat jelentkező közül. Az első 25 éves volt, de ő már a MILF kategóriába sorolta, feltehetőleg azért, mert már gyermeke is lehetett.

„Egy autóban tartottuk a castingot, félrevonultunk egy eldugott tópartra. Rengeteg fotót csináltam róla, mire teljesen levetkőzött. Felül nem volt szégyellős, a cickóit is megérinthettem, de a p*ncijára már jobban vigyázott. Kicsit húzódozott, végül azonban megadta magát, és megd*ghattam. Nem volt szűk egyáltalán, ő volt az első MILF az életemben”

– idézte fel a srác. Akit aztán egy 20 éves csajjal is összehozott a sors, és ő meglepően profinak bizonyult. Már az e-mailes bemutatkozásban 50 fotót küldött magáról, amelyek a fürdőszobában készültek. De csak kamerán kívül szexeltek, aztán a lány hirtelen felszívódott.

Több szerencséje volt azzal a 18 éves, nagy mellű lánnyal, akivel egy hotelszobában randizott először. A pályázó gond nélkül levetkőzött előtte, ám aztán hirtelen elbátortalanodott, az otthon lévő öreg „gengszter” férjére hivatkozva, akit nem mert megcsalni.

„Folytattuk a fotózást, aztán mondtam neki, hogy a kézimunkához is jó alkata van, az pedig nem számít megcsalásnak. A cickói közt mentem el, de az arcára is jutott, amitől nem volt boldog, végül aztán orálisan is kényeztetett, egyéb szex nem volt”

– zárta a kalandjai felsorolását a castingoló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás