promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: ez 10-ből 6 magyarnak nagyon magas, vajon jobb vagy, mint az átlag?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kevés műveltség kell ahhoz, hogy ezt a kvízt valaki 10/10-re töltse ki.

Bárhol járunk a világban, ott biztos, hogy találunk valami elképesztően gyönyörű dolgot. A legtöbben utazás során leginkább a különleges épületeket lesik, sőt, olyanok is akadnak, akik kifejezetten úgy választanak célállomást, hogy megnézhessenek egy ikonikus építményt – persze ilyenkor az ételek, italok, és a helyi kultúra sajátosságai is fontos tényezők az épületek mellett.

Vannak olyan épületek, amik annyira összekötődtek az évek, évtizedek, évszázadok alatt egy adott várossal, hogy a kettőt már szét se lehetne választani. Biztosan mindenki tud erre példát mondani, hiszen olyan ikonikus építményekről van szó, amik szó szerin kiemelkednek a városi látképből, hogy mindenki csak őket csodálhassa – és ez általában így is történik.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani, hogy hány méter magasak az ikonikus építmények, épületek világszerte?

Ha szeretnéd tesztelni a tudásod, vagy akár tanulnál valami újat, akkor ezt az izgalmas kvízt neked találtuk ki. Nagyon nehéz lesz jól teljesíteni rajta, de mi sok sikert kívánunk hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás