promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Állvakarós kvíz: mennyire ismered Budapestet? Ez a kvíz még azokon is csúnyán ki tud fogni, akik a fővárosban nőttek fel
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hiszed, hogy jól ismered Budapestet? Bizonyítsd be, és érj el 10/10-et ezen az izgalmas kvízen!

Magyarország fővárosa, Budapest köztudottan a világ egyik legszebb városa. Sokan, akik itt élnek, észre se veszik az itt rejlő szépségeket, különlegességeket, mikor éppen reggelente munkába mennek, vagy mondjuk a kutyájukat sétáltatják – pedig igazi csoda várja őket, ha például a körúton felnéznek, és meglátják, hogy helyenként milyen szobrok, érdekességek díszítik a régi épületeket.

Budapest valóban egy speciális hely, szinte minden egyes utcájában van valami látványosság, vagy már-már ikonikusnak nevezhető hely. Az ember lépten-nyomon belebotlik olyan dolgokba, amik tele vannak történelmi, kulturális jelentőséggel, vagy egyszerűen csak csodaszépek – ez persze attól is függ, mennyire vagyunk nyitottak rájuk, illetve mennyire ismerjük a fővárost.

Úgy gondolod, hogy úgy ismered Budapestet, mint a saját tenyered? Vajon meg tudod mondani fejből, hogy az adott helyek, épületek melyik kerületben is vannak?

Ha érdekel a válasz, teszteld a tudásod ezzel az izgalmas kvízzel – nem lesz egyszerű dolgod, ha 10/10-et akarsz, de mi sok sikert kívánunk hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás