promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt Szabó Zsófi után a TV2 műsorába is beleállt
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagyszájú videós elárulta, hogy mit gondol a Sztárban sztár leszek zsűritagjairól. 

Osváth Zsolt senkivel kapcsolatban nem tesz lakatot a szájára. A múltkor megírtuk, hogy a Youtuber csúnyán kiosztotta az RTL Reggeli műsorvezetőjét, Szabó Zsófit, és most a TV2 nagysikerű műsorába állt bele.

Osváth Zsolt legújabb videójában fogalmazta meg kritikáját a vasárnap elindult Sztárban sztárral kapcsolatban, melyet már 55 ezren megnéztek.

Osváth szerint az idei évadban a zsűri a leggyengébb láncszem, szerinte konkrétan olyanok, mintha 5 random embert behívtak volna az utcáról. A generációs különbségek miatt nem érezhető az öt tag között a kémia, de nagyra tartja, hogy Marics Peti legalább alázatosan áll a zsűrizéshez.

Tóth Andival kapcsolatban pozitív csalódást érez, szerinte magához képest nagyon választékosan és szépen fogalmaz az énekesnő, így eddig jó döntésnek tartja, hogy Andi lett az egyik zsűritag. Azt viszont furcsának tartja, hogy Lékai-Kiss Ramónát beültették Marics Peti és Tóth Andi párosa közé.

Osváth felháborítónak tartja, hogy Zdroba Patrik esett ki, szerinte ő volt a legjobb, és ki is mondja, hogy Kamarás Ivánnak kellett volna helyette kiesnie. Így beszélt Ivánról:

„Mikor megjelent a 80 éves Peller Anna kinézetben, káromkodtam egy ízeset és meg voltam győződve róla, hogy ő lesz az első kieső, és még rajta is azt éreztem, hogy nem érti mit keres ott.”

Oláh Ibolyát szerinte elsősorban azért hívták be a műsorba, mert amellett, hogy egy közönségkedvencről van szó, nyíltan vállalja, hogy leszbikus, ezzel pedig a TV2 is meg szeretné mutatni, hogy ő nem is olyan vaskalapos és szigorú csatorna, mint amit hisznek róla – mondja Zsolt.

Nemazalányról pedig azt mondta, hogy szerinte rendezői utasításra kapta a legkevesebb pontot a műsorban a zsűritől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás