promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség nem bírta a férj tempóját, két másik nőt is beengedett a hálószobájukba
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs időbeosztásuk az együttlétekre vonatkozóan.

A házasság egyebek mellett az örök hűségről szól, arról, hogy a felek jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és életük végéig megelégszenek a másikkal. A gyakorlat azonban sok esetben felülírja ezt az elméletet.

Így járt az a nő is, akinek egy idő után nem maradt egyéb választása, mint megosztani a férjét valaki mással. Sőt másokkal, hiszen rögtön két hölgyet is beengedett a hálószobájukba. A férfinak nemcsak extra energiája, de bőséges ideje is van a hancúrozásra, hiszen munkanélküli, az asszonykák pedig lelkesen eltartják.

Nick Davis tehát így találta meg az egyensúlyt és boldogságot, három nő, April, Danielle és Jennifer társaságában. A házukban elkülönített territóriumok vannak, nincs keveredés, vagyis ha a férj szexet kíván, akkor azt mindig más szobában (és ágyban) teheti meg.

A most 38 éves April számít az első feleségnek, vele a 39 éves férfi még az egyetemen ismerkedett meg cirka 15 évvel ezelőtt. Akkor még úgy gondolták, hogy szokványos házasságban fognak élni, ám 9 év elteltével az akkor mindössze 19 esztendős Jennifer is csatlakozott hozzájuk, végül pedig Danielle-t is bevették a buliba.

„Nicket nem könnyű kielégíteni, és ez… hogy is mondjam… az élet legtöbb területére igaz”

– nyilatkozta az amerikai TLC csatornának April. Elsősorban persze az ágyra gondolt, mert a férfinak elképesztő szexuális étvágya van. Ezzel együtt meglepő, hogy Nicknek csupán két gyermeke van, az előző kapcsolatából született fia, valamint egy kislány, aki már a háromfeleséges családba született.

„Nincs speciális időbeosztásunk, akkor szexelünk, amikor én vagy ők megkívánják. Igyekszem mindenkiről alaposan gondoskodni”

– jelentette ki huncutul a férj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás