promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat Galambos Lajos ügyében: valójában ezért nem vonult börtönbe a trombitás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az igazság Galambos Lajos börtönbe vonulásával kapcsolatban.

Tegnap óta az egész országot lázban tartja, hogy vajon hol van Galambos Lajos, akinek állítólag szerdán kellett volna börtönbe vonulnia, hogy elkezdhesse a 3 év és 6 hónapos büntetésének leülését, de nem jelent meg az intézménynél. Ezek után azt pletykálták, hogy orvosnál van, majd elvileg a Vértesnél készültek róla felvételek, így hatalmas botrány kerekedett a dologból, hiszen egyesek arra gondoltak, hogy a híresség menekülni akar az igazságszolgáltatás elől.

Úgy tűnik, hogy a szóbeszédek ellenére Lagzi Lajcsi nem bujkál, és nem is menekül, de valóban nem vonult be tegnap a börtönbe, és ennek jó oka van. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a tavaly decemberben másodfokon is elítélt trombitaművésznek valóban szerdán kellett volna jelentkeznie a büntetésének letöltésére, de pár hete történt valami, ami miatt erre tegnap nem kerülhetett sor.

Kiderült, hogy Galambos Lajos a védőjén keresztül még január 30-án egy olyan kérelmet nyújtott be, amiben halasztást kért a büntetés megkezdésének időpontjára. Mivel ez a kérelem még elbírálás alatt van, így a bíróság intézkedése alapján jelenleg még függőben van a végrehajtás megkezdése – vagyis egyelőre időt nyert magának Lagzi Lajcsi, de az még kérdéses, hogy mennyit.

Ezek alapján Galambos Lajosnak az előzetes információk alapján valóban nem kellett tegnap bevonulnia a börtönbe a kérelmének köszönhetően, viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy erre mikor kerül sor. Egyedül az tűnik biztosnak, hogy a híresség számára elkerülhetetlen a börtön, de talán van rá esély, hogy valamivel hamarabb szabadulhat majd, és nem kell leülnie a teljes 3 év és 6 hónapot.

A minap amúgy Alekosz elég keményen nekiment Lagzi Lajcsinak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás