promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Közönséges csaló, bűnöző” - kegyetlenül nekimentek Galambos Lajosnak, dagad a botrány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos tegnap ismeretlen okokból nem vonult be a börtönbe, ebből pedig hatalmas botrány lett.

Elvileg szerda reggel kellett volna bevonulnia a börtönbe Lagzi Lajcsinak, vagyis Galambos Lajosnak, akit 3 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek, de végül nem jelent meg ott, és még most sem lehet tudni, hogy miért. Sőt, arról sincsenek információink, hogy jelenleg hol tartózkodik a trombitaművész, így egyelőre rejtély, hogy mi történt, mi történik vele, és hogy mi lesz ennek a következménye.

Hatalmas botrány lett ebből, hiszen tegnap még úgy tűnt egy elvileg véletlen hívás alapján, hogy Galambos Lajos orvosnál van, majd nem sokkal később állítólag a Vértesnél készültek róla felvételek, így egyelőre nem lehet tudni az igazságot – de az biztos, hogy sokan kiakadtak a hírességre, többek között a Való Világ 4. szériájának győztese, Alekosz is nekiment egy bejegyzésben.

„De mérnem fogják már meg a vértesi szököttvadat. Reggelóta szökésben van, kiszámíthatatlan labilis. Veszélyes! Kóros hazudozó. Megvezette a teljes Magyar sajtót. Hazudozik ez itt össze vissza.

Érdekes, hogy a botrányairól elhíresült többszörös visszaeső elítéltnek ahhoz volt esze, hogy a több erdőből álló, erdőkomplexumát birtokával együtt zsoldosokkal védje. Komplett szekurityt hozott létre hazudozásainak az elfedése érdekében.

Fogják má meg ezt az embert! Tökölre vigyék! vagy szegedre. Csak ne kecskemétre; abba az üdülőbe. Há mit képzel ez! Közönséges csaló, bűnöző, azt parádézik milliókért a műsorokban. Döbbenet! Fogják végre meg a vadat! Legyen már vége”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Galambos Lajos ellen még nem adtak ki elfogató parancsot, de ha továbbra sem jelenik meg a börtönnél, akkor ez valószínűleg meg fog történni, hiszen nem bújhat ki az igazságszolgáltatás alól, maximum csak elodázni tudja a dolgot, ennek pedig valóban nagyon súlyos következményei lehetnek – jelenleg mindenki azt várja, hogy Lagzi Lajcsi tiszta vizet öntsön a pohárba.

Itt látható Alekosz posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás