promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tenyérbemászó fenekét mutogatta az erdélyi származású sztárszínésznő, nagyon melegünk lett tőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Thor magyar gyökerekkel rendelkező felesége egyszerűen fantasztikus.

Elsa Pataky nevét hallva még az is rögtön magyar gyökereket sejt a háttérben, aki sosem hallott az – egyébként spanyol nemzetiségű – modellről és színésznőről. A 46 éves szépség 2010-ben ment hozzá a Thorként (is) híressé vált Christopher Hemsworth-höz, akinek három gyerkőcöt szült.

A hölgy legfrissebb képeit látva még jobban értjük, mivel tudta maga mellett tartani a nála 7 évvel fiatalabb sztárszínészt. Elsa a napokban az ausztráliai Byron Bay tengerpartján lazított a családjával, a helyszínválasztás pedig nem volt véletlen, hiszen Hemsworth a távoli kontinens szülötte.

Mi pedig tehát a feleségére lehetünk büszkék, aki Madridban látta meg a napvilágot egy spanyol biokémikus lányaként. Az anyuka, Cristina Pataky Medianu származott Erdélyből, de maga Elsa a magyar vezetéknevet anyai nagyanyja, Rosa Pataky tiszteletére is használja.

A színésznő karrierje az ezredforduló környékén kezdődött, akkoriban nagyjából 10 spanyol filmben szerepelt, de később Hollywood is felfedezte. Szerepelt több Halálos iramban-moziban, illetve a Thor: Sötét világ című produkcióban is.

46 éves kora és a három gyerekszülés ellenére bátran nekivetkőzhet még ma is, és ezt szerencsére rendszeresen meg is teszi. Ausztráliában olyannyira nem törődött a lesifotósokkal, hogy nyugodtan körbe tudták kattintgatni, így teljes képet kaphatunk a bombasztikus testéről.

Elsának a mellei és a combjai is fantasztikusak, de mi most inkább a „tenyérbemászó” fenekére koncentrálunk, arról készítettünk egy mini galériát, hogy megmutassuk, valóban nem a levegőbe beszéltünk a dicséretekkel.

Fotók: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás