promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda melleit összenyomja a ruhája, Labancz Lilla oldalcicit villantott - válogatás
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda és Labancz Lilla is tűzforró képeket raktak ki magukról.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadában Schumacher Vanda volt a legeredményesebb női versenyző, de végül Curtis nyerte meg a műsort, és ezzel ő lett a dzsungel királya. Persze nem kell szomorkodnia emiatt Schumacher Vandának, hiszen utána Nádai Anikó kiesésével ő lett a Való Világ 11. szériájának műsorvezetője, és azóta is tündököl, a visszajelzések alapján a nézők kedvelik őt.

Persze nemcsak a tehetsége miatt, hanem a csábító kisugárzása és a szépsége miatt is sokan odavannak Schumacher Vandáért, aki a minap elég dögös képet rakott ki magáról. A felvételen azt láthatjuk, hogy a ruhája teljesen összenyomja a formás melleit, miközben gigadekoltázzsal babonázza meg a követőit a fiatal, csinos műsorvezető:

Schumacher Vanda amúgy nemrég félreérthetetlen ajánlatot kapott Alekosztól, de sajnos úgy tűnik, hogy a románcukból nem lesz semmi, ugyanis a Való Világ 11 műsorvezetője kikosarazta a botrányhőst.

Biztosan sokan emlékeznek még Labancz Lillára, aki annak idején az Álom.net című rettenetes film főszereplője volt, és nagyon felkapottnak számított. Az utóbbi években teljesen átalakult a színésznő/modell, hiszen rá se lehet ismerni, se az arca, se a teste nem olyan, mint régen – bár a visszajelzések alapján kifejezetten jót tett neki a változás, hiszen igazi bombázó lett belőle.

Labancz Lilla rendszeresen oszt meg magáról tűzforró fotókat az Instagram oldalán, és a rajongói/hódolói legnagyobb örömére most is így tett, ugyanis egy fehér, enyhén áttetsző ruhába bújt, aminek köszönhetően megcsodálhattuk a tökéletes alakját, és még tekintélyes oldalcicit is villantott a híresség, aki valóban egészen káprázatosan néz ki jelenleg:

Aki örömét leli Labancz Lilla képeiben, az ebben a cikkünkben is talál belőlük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás