promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ravatalozóban vették észre, hogy még él a halottnak nyilvánított 82 éves néni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriásit bakiztak az idősek otthonában, a ravatalozóban derült ki az orbitális hiba.

Az Egyesült Államokban rengetegen idősek otthonába költöztetik a korosodó, komoly ellátásra szoruló szüleiket, akik így megkapják a megfelelő orvosi felügyeletet, ráadásul velük hasonló korban lévő emberek között lehetnek, és élhetik nyugodtan a hétköznapjaikat. Igazi profik foglalkoznak az ilyen helyeken az idősekkel, de úgy tűnik, hogy még így is tudnak hatalmasat tévedni a szakemberek.

Pár napja egészen meghökkentő dolog történt egy Long Island-i idősek otthonában, ugyanis elhunyt egy 82 éves néni, akit még a helyszínen halottnak nyilvánítottak, majd elszállították őt a ravatalozóba, ahol rendesen meglepődtek, ugyanis kiderült, hogy:

a nő valójában nem is halt meg.

Egyből kórházba szállították őt, hogy alaposan kivizsgálhassák a kellemetlen zűrzavar után.

Az még egyelőre kérdéses, hogyan hibázhattak ekkorát az idősotthon dolgozói, hiszen azt hinné az ember, hogy azt képesek megmondani a szakemberek, hogy valaki él még, vagy sem. A 82 esztendős néninek hatalmas szerencséje volt, hogy a ravatalozóban észrevették, hogy még lélegzik, hiszen szörnyű vége is lehetett volna ennek a kis „kalandnak”, aminek a híre rengeteg embert megrázott.

Arról egyelőre nincs hír, hogy van a nő, illetve azt se lehet tudni, hogy milyen büntetést fognak kapni azok, akik hibásan halottnak nyilvánították őt, de egy másik, korábban történt, hasonló esetnél 10 ezer dollár bírságot szabtak ki – ez nagyjából 3,6 millió forintnak felel meg, ami elég kevés ahhoz képest, hogy mekkora szomorúságot és mennyi aggodalmat okoztak a hozzátartozóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás