promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bújócskázás közben elaludt, majd 6 napig egy konténerben hánykolódott a tengeren egy 15 éves fiú
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem végzetes lett egy bújócska.

A bújócskázás az egyik legnépszerűbb játék a világon, hiszen nem kell hozzá semmi, ingyen van, ráadásul még rendkívül izgalmas is. Valószínűleg mindenki játszotta már, de azért elmondjuk, hogy a lényege az, hogy van egy fogó, aki visszaszámol, közben pedig a többieknek el kell bújniuk, és az nyer, aki utoljára marad rejtve – nos, most egy srác olyan pöpec búvóhelyet talált magának, hogy végül csúnyán ráfázott.

Egy 15 éves indiai fiú úgy gondolta, hogy egy konténerbe bújik bújócskázás közben, nehogy véletlenül is megtalálják. Közben sikerült szépen elaludnia, és már csak akkor ébredt fel, mikor a tengeren zötykölődött a bezárt konténerben egy hajón, ami éppen Bangladesből tartott Malajziába – hiába kiabált, kopogott, próbált zajt csapni, sajnos az utazás közben nem igazán hallották őt.

A fiú végül 6 napot töltött étel és ital nélkül a konténerben, de szerencsére túlélte, és ugyan lázas lett, illetve orvosi ellátásra szorult Malajziában, de jól van, és már úton is van hazafelé – egyesek szerint szinte csoda az egész eset, hiszen nem biztos, hogy mások ilyen szerencsések lettek volna.

A hatóságok persze a megérkezés után a konténerből kiszűrődő zajok hallatán először arra gondoltak, hogy esetleg emberkereskedelemről, illetve illegális bevándorlásról van szó, de hamar kiderült, hogy nem, hiszen csak egy ártatlan bújócska volt, ami miatt a 15 éves fiú ilyen messzire keveredett. Nem kis kalandot élhetett át, de az biztos, hogy nem irigyeljük, hiszen nagyon félelmetes lehetett 6 napon keresztül a tengeren hánykolódni egy bezárt helyen.

Itt lehet megnézni a fiú kiszabadulásának pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás