promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg visszatér az Egyesült Királyságba – gigászi botrány lehet belőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg először utazhat az Egyesült Királyságba, miután megjelent a könyve.

Gyakorlatilag még a rajongók is lehúzták a Harry & Meghan című Netflix sorozatot, amiben a páros kendőzetlen őszinteségről beszélt a kapcsolatukról. A nézők egyszerűen túl száraznak találták, de akkor még nem is sejtették, hogy ez csak az előétel, mivel Harry herceg a könyvével akart robbantani, ami sikerült is neki.

A Tartalék című életrajzi mű körül bár már kezd lecsengeni a felhajtás, de a megjelenése után gyakorlatilag mindenki erről beszélt az Egyesült Királyságban. Amint valaki elolvasott egy szaftos részletet, már osztotta is meg a barátaival, és ha ők is olvasták, akkor volt mit kitárgyalni.

Harry herceg művét csak az első nap során 1,4 millióan vásárolták meg, így Nagy-Britannia leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett. Azért is kell hozzátenni, hogy nem fikciós, mert a Harry Potter hetedik részének rekordjától nagyon messze van. Maradjunk annyiban, hogy a két Harry csúcsra ért.

Harry herceg életrajza tényleg mindenről igyekszik lerántani a leplet, így még azt is bevallja III. Károly fia, hogyan veszítette el a szüzességét egy kocsma mögötti réten, de arról az érzésről is beszél, amikor felszívta élete első kokaincsíkját. Talán jobb is, hogy II. Erzsébet brit királynő már soha nem vehette a kezébe ezt a művet.

III. Károly állítólag azt szeretné, hogy Harry herceg és Meghan Markle részt vegyenek a korozási ceremónián. A hercegnek azonban van ezen kívül is dolga, mivel meg van hívva az egyik legjobb barátja, Jack Mann esküvőjére, aki Isabella Clarkot veszi feleségül – számolt be róla a Daily Mail cikke alapján a Cosmopolitan.

Mann természetesen ott volt Harry és Meghan egybekelésénél is, amit illik viszonozni. Persze a hercegnek fel kell készülnie, hogy ha nem is találkozik a királyi család többi tagjával, az újságírók folyamatosan a sarkában lesznek a könyve miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás