promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar testvére a hatalmas melleivel vett le mindenkit a lábáról, de a magyar úszónő is villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olasz Anna igazán dögös, ha bikinit vesz fel, hát még Eva Longoria.

Ezen a héten is tele volt csodás lányokkal a válogatás rovatunk, akik nem fogják vissza magukat, ha villantani kell. Tudtátok, hogy világsztár Neymarnak van egy testvére? Ő bizony nem focista, hanem egy gyönyörű modell.

Rafaella Santos lözel sem rendelkezik akkora követőbázissal az Instagramon, mint Neymar, de a brazil támadó testvére lánytestvére alaposan el tudja lopni a showt, ha villant. A másik focirajongó modell, Claudia Romani friss képeit is elővettük, aki a popsijával gyűjtötte be a lájkokat.

Olasz Anna vérbeli sportoló, aki világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszó. Amikor szurkolunk neki, akkor mindig egyrészes fürdőruhában láthatjuk, de szabadidejében ő is a bikinire szavaz. Mindenképpen látnotok kell, mennyire dögös benne.

Mészáros Petra is elővette a vadmacska énjét, aki ugyebár felkerült a celebtérképre, mivel megnyerte a Money or Love nevezetű TV2-s párkereső showt. Az ő villantásai aztán tényleg hegyeket képesek megmozgatni.

A válogatás egyik főszereplője lett a héten Renee Gracie, akinek nagyon érdekes története van. A lány autóversenyzőként kezdte a karrierjét, aztán rájött, hogy a pornózásból jobban meg lehet élni. Mondanunk sem kell, hogy imádja csinálni. Természetesen az Instagram oldala is tele van jobbnál jobb képekkel.

Eva Longoriát tényleg a fél világ ismeri - a Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő leghíresebb szerepe Gabrielle Solis karaktere az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. A sztár közeledik az ötvenhez, de egyáltalán nem látszik rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás