promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar úszónő bikinis képei kiakasztják a szexiség mérőt, de a Miss Balaton döntőse sem panaszkodhat – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olasz Anna és Mészáros Petra nagyon odatette magát.

A mai válogatást Olasz Anna igazán forró képeivel indítjuk. Ugyebár fürdőruhában mindig szoktuk őt látni, de kívánatos kétrészes bikiniben kevésbé. Anna ugyebár vérbeli sportoló, aki világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszó. Anno 2011-ben és 2018-ban is az év magyar hosszútávúszója lett, de a tanulmányait sem hanyagolta el, amit az amerikai Arizonai Állami Egyetemen végzett. Olasz Anna igyekszik élvezni az életet, mi pedig megmutatjuk nektek a villantós énjét.

Mészáros Petra neve rengeteg embernek ismerős lehet, mivel a magyar lány már 2019-ben megmutatta a bevállalós arcát, és végül döntős lett a Miss Balaton szépségversenyen. Aztán jött a bulvársiker, mivel megnyerte a Money or Love nevezetű TV2-s párkereső showt. A modell mindig igyekszik kihozni magából a maximumot, és tuti ti is el fogtok olvadni a villantásaitól.

A két magyar lány után jöjjön zárásként egy külföldi is. Lottie Moss a szupermodell testvéréhez, Kate Mosshoz hasonlóan a szakmában helyezkedett el. Na ő aztán mindig odatette magát, és mostanában sem fogta vissza magát. Nem is csoda, hogy már több mint félmillió követője van Instagramon.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás