promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Autóversenyző volt, de inkább a pornózást választotta a tökéletes mellű Renee Gracie – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Eva Longoria közben egy forró fürdőruhában nosztalgiázott.

Renee Gracie nagy tehetség volt az autóversenyzésben. Sikeres gokart-pályafutását követően 2013-ban a Porsche Carrera Cup ausztrál bajnokságában kezdett, aztán több versenysorozatban is nőként forgatta fel a versenypályát. Miután az autóversenyzés már nem hozta lázba, akkor nyitott a pornózás felé. Az OnlyFans-oldala mai napig az egyik legnépszerűbb a platformon. Mi az Instagram-oldaláról mutatunk néhány fotót, hogy a határokon belül tudjunk maradni.

Eva Longoriát tényleg a fél világ ismeri - a Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő leghíresebb szerepe Gabrielle Solis karaktere az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. A sztár imádja fürdőruhában megmutatni magát, ezért is szokott mindig feltűnni a válogatás rovatunkban. Most újra elhagyta az egyrészest és bikiniben tündököl. A követőit megkérdezte, hogy másnak is hiányzik-e a napsütés, mert neki nagyon.

Végül érkezzen a válogatás zárásában Tita Sahara, aki Indonéziában született és már fiatal korában felfedezte magában, hogy modell szeretni lenni. A hobbiból végül karriert csinált, mi pedig mutatunk róla nektek pár igazán dögös képet.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás