promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar dögös húga alaposan az arcunkba tolja a melleit, Claudia Romani pedig a popsijával hódít – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Janah Vanderper fogja felforrósítani a hangulatot.

Neymar alaposan összetört, amikor Brazília kiesett a világbajnokságról, de valószínűleg mindent meg fog tenni, hogy a következőn is bekerülhessen a keretbe. Most persze az a feladata, hogy a PSG-nél hozza ki magából a maximumot. Ugyan közel sem rendelkezik akkora követőbázissal az Instagramon, mint Neymar, de a brazil támadó testvére most alaposan ellopta a showt. Rafaella Santos többször szokott büszkélkedni a hatalmas melleivel, mint gondoltuk volna. Most frissen debütál, de egészen biztosan visszatérő vendég lesz a válogatás rovatunkban.

Claudia Romani valóban bejárta az egész világot, de mostanság Miamiban érezi a legjobban magát. Imád kifeküdni a tengerpartra, és dögös képeket megosztani a rajongóival.Szerepelt az FHM (Dánia, Törökország és Szlovénia), a GQ, Maxim (Olaszország és Görögország), de a Cosmopolitan (Egyesült Királyság) magazin címlapján is. Romani sok világhírű cég reklámjában feltűnt, és anno a VH1 honlapján megválasztották a legjobb bikinis modellnek. Most nagyon merész képeket tett fel magáról az Instagramra. Ahogy láthatjátok, többnyire a popsijával hódít.

[[kod5]]]

Végül de nem utolsó sorban érkezzen Janah Vanderper, aki a Miss Belgium döntőse volt. A 25 éves lány imádja megmutatni a csodás testét bikiniben, és igyekszik nagy kanállal falni az életet.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás