Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A tangamodell magyar focistafeleség Dubajban telel

A tangamodell magyar focistafeleség Dubajban telel

Színes

A tangamodell magyar focistafeleség Dubajban telel

Színes

B. Jozsef 18:18

Szinte minden napra jut egy izgalmas poszt a magyar modellről ruhában vagy éppen anélkül. Mostanság Dubaj változatos és felejthetetlen városában múlatja az időt ex-focista párjával. 

Talán nem csak a külvilág felé mutat tökéletes és boldog életet a magyar topmodell, Varga Viktóra. A fiatal hölgyemény ugyanis a világ egyik legfelkapottabb manökenje, a különböző fehérnemű és fürdőruha cégek sorra bombázzák ajánlataikkal. Ő pedig nem rest, és ki is aknázza képességeit. Szerencsére Vicky az Instagramon keresztül rendre bepillantást enged szépséges létezése mindennapjaiba, ahol 607 ezer követővel rendelkezik. 

A Calzedonia bugyimodellje hatalmas világjáró a rengeteg reklámfotózásának köszönhetően, ám ideje javarészét Olaszországban és az Egyesült Arab Emírségekben tölti. Az utóbbi időben már férje is gyakrabban lehet vele, lévén már másfél éve nincs csapata. A korábban egészen gólerős csatárnak számító Graziano Pellé ugyan egyelőre még mindig nem jelentette be hivatalosan a visszavonulását, ám alighanem évekkel ezelőtti, Kínában összeszedett tekintélyes fizetése miatt megteheti, hogy bárhová kövesse csodaszép feleségét. 

Vicky és Graziano pedig bárhol is járjanak a Földön, megörökítik közös pillanataikat, sétáikat a világ metropoliszaiban. Sőt, a modell gyakran ad rövid videókban smink-, és öltözködési tippeket is a követőeinek. Bár a legnagyobb sikert továbbra is a merész, egészen sokat mutató képeivel szokott aratni. Ezekből szemezgettünk alább.

Borítókép: Profimedia