promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: magyar feleséget választott magának az olasz sztárfocista
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olasz labdarúgó úgy döntött, hogy Varga Viktória mellett szeretné leélni az életét.

Sokan gondolják úgy, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon. Van is néhány külföldi híresség, aki Magyarországról választ magának párt. Persze itt nem elég a külső, az is fontos, hogy egy hullámhosszon legyenek.

Sokan nem tudják, de a Balaton Sound egyik sztárfellépőjének például magyar kedvese van. Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett összekötötték az életüket, ráadásul most egy hosszabb ideig Magyarországon is maradnak - legalábbis ide jönnek majd haza, mivel az ausztrál DJ-nek rengeteg fellépése van a világban.

Az olasz labdarúgó-válogatott labdarúgója, Graziano Pellé is úgy döntött, hogy magyar lány mellett teszi le a voksát – számolt be róla a Nemzeti Sport.

A Parma egykori játékosa (ahová amúgy később visszatért egy kis levezetésre) szombaton feleségül vette magyar szerelmét, a győri születésű Varga Viktóriát Ostuniban. A divatmodell már meg is osztotta Instagramon a képet az életük nagy eseményéről.

A ceremónián jelen volt Pellé korábbi edzője, Ronald Koeman, valamint az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Természetesen a szakmáján belül Varga Viktória is hírességnek számít – a legnagyobb divatmárkákkal dolgozott már együtt.

Állítólag az olasz focista Facebookon találta meg élete szerelmét, és igazán tepernie kellett, hogy elnyerje Viktória szívét. Nem volt könnyű feladat, de bátran kimondhatjuk, hogy küldetés teljesítve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás