promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: az egyik villalakó megrázó üzenetet kapott a külvilágból, azonnal össze is tört
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Sajti is kapott már hasonlót, ami után padlóra került, most VV Melinán volt a sor.

Tíz ember van bent jelenleg az RTL luxusbörtönében, ami azt jelenti, hogy valakit már csak kilenc játékost választ el a 36 millió forintos főnyereménytől. Annyi biztos, hogy VV Sajti a kiesés szélére került, mivel hat jelet kapott a kiválasztáson. Nagyon jár az agya azon, hogy milyen taktikát alkalmazzon, és kit vigyen magával párbajra.

VV Barna azt tanácsolta a barátjának, ha haza akar menni, akkor hívja ki őt, vagy VV Ricót, ha viszont máshogy dönt, és visszajön, akkor nyerje meg a játékot. VV Sajti bár maga alatt van, de szeretne az utolsó lenni, aki elhagyja az RTL luxusbörtönét.

Ugyebár a Való Világ 11 játékosai nem tarthatják a kapcsolatot senkivel a külvilágból. Persze vannak különleges alkalmak, mint például a karácsony, amikor minden bent lévő kapott üzenetet a családjától.

Ide sorolhatóak még a speciális üzenetek is, amik megváltoztathatják a játék menetét. Ilyen volt például az, amikor VV Sajti párja közölte, hogy szakít vele. A villalakót akkor annyira mélyen érintette a dolog, hogy fel is akarta adni a játékot.

Most VV Melina kapott egy sokkoló üzenetet, ami után könnyek szökte a szemébe. A lány nem mondta el a többieknek mi történt, csak annyit jegyzett meg, hogy ez nem fogja befolyásolni a játékát.

Akadtak persze szokás szerint vidám pillanatok is az RTL luxusbörtönében. A lányok már korán reggel táncra perdültek: a széken állva és a földön fekve rúgták a port, VV Reni pedig a szexi twerktudását is megmutatta. Ugyebár tudjuk, hogy abban mindig jó volt.

Közben volt egy kis konfliktus VV Márió és VV Lissza között, de a végén csak kibékültek, és összebújtak a takaró alatt. Benne a van a levegőben, hogy köztük még több is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás