promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fotó került elő Terence Hill feleségéről, akivel még mindig együtt van a színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akárcsak Bud Spencer, ő is csak egyszer nősült, és a szerelem örökre megmaradt.

Bud Spencer és Terence Hill kultikus párosát senkinek sem kell bemutatni Magyarországon. A rajongók többsége akkor is meg fogja nézni a kedvenc filmjeit a tévében, ha már éppen az ezredik ismétlése megy le az adott alkotásnak. Érdekes lenne összeszámolni, hogy némelyik hányszor ment le a megjelenése óta hazánkban.

A duó 1967-től 1985-ig rengeteget alkotásban dolgozott együtt. Az utolsó közös filmjüket csaknem tíz év után vették fel, amit 1994 karácsonyán mutattak be az olaszországi mozik – ez volt a „Bunyó karácsonyig”, amit amúgy Terence Hill rendezett. Ezután útjaik végleg külön váltak, de természetesen jóbarátok maradtak.

Bud Spencer 1960-ban házasodott össze a feleségével, míg Terence Hill hét évvel később. Mind a ketten igazi monogám alkatok, és örökre kitartottak a választottjuk mellett. Mondjuk Bud Spencernek azért voltak kétségei, de csak saját maga miatt.

„Csúnyán próbára tettem a feleségem türelmét. Ha nem lenne az a kicsi, de szívós, kőkemény acélvirág, aki, akkor már negyven évvel ezelőtt elvált férfit csinált volna belőlem”

- írta anno a színész, aki lehet pont ezért volt ennyire szerelmes, mert a feleségével ennyire eltérő személyiségek voltak.

Terence Hill 28 éves volt, amikor megismerte élete szerelmét, a német származású Lorit. Ő lett az első komoly kapcsolata, és a mai napig együtt vannak. Egy fiuk született, Jess 1969-ben látta meg a napvilágot, később két alkalommal fogadtak örökbe. Sajnos az egyik örökbefogadott gyerekből Ross elhunyt autóbalesetben még 1990-ben, ami próbára tette őket.

Most egy különleges fotót mutatunk róluk, ami még nagyon régen készült. Anno Terence Hill ezzel köszöntötte fel élete szerelmét. Ide kattintva azt is megnézhetitek, hogyan néznek ki most.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás