promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül összebalhéztak részegen a Való Világ 11 játékosai – mintha egy szórakozóhely előtt lennénk péntek este
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Lissza szerint kitört a negyedik világháború. Lehet, ő már túl van a harmadikon?

Elhagytuk a Való Világ 11 félidejét, és már csak tízen vannak bent az RTL luxusbörtönében, így kilenc ember választ el valakit attól, hogy 36 millió forinttal gazdagodjon. Azt sokan elfelejtik, hogy nem odabent kell jóban lenni mindenkivel, hanem valahogy a nézők szívét muszáj elnyerni, mert ugyebár rajtuk múlik, hogy ki marad bent, és ki esik ki.

A legutóbbi összecsapáson VV Piros maradt alul VV Renivel szemben, nem is kicsivel. Előbbi nagyon magabiztosnak érezte magát, mivel már megnyert egy párbajt, de a nézők elvették tőle a bizalmat. A játékos ráadásul a piros kendőjét sem használta fel, amivel valaki mást küldhetett volna maga helyett a kiesés próbára – ezt VV Reni örökölte meg.

Annyi biztos, hogy legközelebb VV Sajti fog párbajozni, aki hat jelet szedett össze. Neki idekint elég nagy rajongótábora van, de mégis a különböző Való Világ csoportokban úgy látszik, hogy sok néző elfordult tőle.

Jelenleg tényleg képtelenség előre látni, hogy az újpesti srác milyen taktikát fog alkalmazni. Sokszor érződik, hogy VV Sajti már belefásult a villalétbe, és fejben feladta az RTL versenyét.  

Közben a technikum hét egy bankettel zárult, ahol a villalakók alaposan elengedhették magukat. Az alkohol már nem először van rossz hatással a Való Világ 11 játékosaira, és megint kialakult egy csúnya balhé.

VV Lissza és VV Márió egy ártatlan csínytevést eszeltek ki, és meglovasították VV Melina fröccsét. VV Dani átment forrófejű nyomozóba, és beindult az ordibálás. Éjfél után néhány szórakozóhely előtt valóban ilyen szokott lenni a hangulat péntek este.

VV Lissza szerint olyan volt az egész balhé, mintha kitört volna a negyedik világháború. Úgy néz ki ő már valahogy átélte a harmadikat, vagy azt hiszi az zajlik éppen a szomszédban. Hála égnek annyira még nem fajult el a helyzet.

Végül, ahogy a videóban is lehet látni, VV Kriszti tette fel a habot a tortára, és minden elszabadult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás