promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Bochkor Gábor: „Ez egy szomorú reggel”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábort szörnyű veszteség érte.

Szomorú hírrel jelentkezett be Bochkor Gábor a Retro Rádió hétfő reggeli műsorának hétfői adásában. A rádiós műsorvezető gyászhírt osztott meg a hallgatókkal.

„Ez egy szomorú reggel, főleg az én rádiózási karrierem egyik legnagyobb támogatója, barátja, rajongója eltávozott. Ő nem más, mint Depardieu, akinek minden reggel olvastuk az SMS-ét. Általában azt írta le, mit reggelizik. Sokszor aggódtunk érte, mert megismertük őt cukrászként, aztán nehéz helyzetbe került, egyrészt az egészségi állapota miatt, aztán a lakhatása miatt. Decemberben próbáltunk neki segíteni a hallgatókkal együtt”

- emlékezett meg az elhunytról a gyászoló Bochkor Gábor.

A műsorvezető elmondása szerint Depardieu egy nagyon hűséges, jó barát volt, aki 54 évesen hunyt el. Bochkor Gábor később megemlítette a Retro Rádió reggeli műsorában, hogy aki aznap SMS-t írt nekik, azok mind a férfiról emlékeztek meg. A hétfői adásban tehát senkinek sem volt kedve viccelődni, hiszen az egész reggelt ez a gyászos, szomorú hangulat övezte.

Ebből is látszik, hogy a Depardieu váratlanul, és fiatalon bekövetkezett halálával a Retro Rádió valóban elveszítette az egyik leghűségesebb hallgatóját. Bochkor Gábor szavaiból azt lehetett kihallani, hogy a férfi már szinte szerves része volt a reggeli műsoruknak, ugyanúgy a rádióhoz tartozott, mint bármelyikük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás