promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor úgy odapörkölt G.w.M-éknek, hogy abba mindenki belepirult
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor is megszólalt a talpig Gucciba öltözött Kulcsár Edináról és G.w.M-ről.

G.w.M és Kulcsár Edina gyakorlatilag még egy éve sincsenek a figyelem középpontjában, de az utóbbi hónapokban már annyi botrány gyűlt össze körülöttük, hogy azzal szinte kiteszik az idei magyar celebbalhék felét. Legutóbb például azzal kavartak nagy port, hogy talpig Gucciban fotózkodtak, de persze sokaknak nem tetszett ez a „nagyzolás” – sőt, egyesek még be is támadták őket, hogy biztos nem eredeti rajtuk a ruha.

Rengeteg helyen téma volt az utóbbi időben G.w.M-ék Guccis képe, hiszen az emberek nem értették, hogy a rapper hogy engedheti meg magának ezeket a luxusruhadarabokat, ha pár hónapja még arra panaszkodott, hogy túl sok a gyerektartás, amit az exe kér tőle. Most Bochkor Gábor is megszólalt a Guccis témával kapcsolatban, és rendesen nekiment Kulcsár Edináéknak.

„Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?«...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!”

mondta Bochkor Gábor.

A népszerű rádiós műsorvezető nem kímélte G.w.M-et és Kulcsár Edinát, hiszen úgy tűnik, hogy talán ő sem hisz igazán abban, hogy eredeti Gucci volt rajtuk, és nem hamisítvány. Ezzel kapcsolatban Bochkor Gábor tett még egy másik megjegyzést is, ami alapján ő szinte szórakoztatónak tartja az ilyen szituációkat:

„Nekem kifejezetten jól esik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival!”

G.w.M amúgy nemrég összefogott Lakatos Márkkal, hogy együtt jótékonykodjanak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás