promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina helyretette a kommenthuszárokat - luxusautója miatt vegzálta G.w.M párját az internet népe
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új kapcsolatok prioritása.

Legutóbb G.w.M és Lakatos Márk tetőtől talpig Gucci öltözetben jelent meg a kamerák előtt egy interjú alkalmával, ahol a magyar stylist közölte, azt szeretnék megmutatni, hogy bármilyen luxusmárkát viselhet az ember, attól még segíthet a rászorulókon.

Érdekes, hogy ez a jótékonysági bejelentés annyi nézettséget és érdeklődést sosem ér el, mint például egy-egy botrány - illetve bármiféle megdöbbentő kijelentés. Amikor Kulcsár Edina büszkén feszített a minap az új Porsche luxusautójával, a közösségi média kommentszekciójának több mint fele egyből negatív üzenetekkel és kérdőrevonással reagált a magyar celebpáros pénzköltési szokásaira.

Ezt megelégelve nem is olyan régen a magyar ex-szépségkirálynő a hivatalos Instagram oldalán, Storyban tette ki ezekről a kritikákról a véleményét. Igazából ismét egy kérdezz-feleleket játszott a követőivel, és egyik kérdésként kapta azt, hogy miért kezdett el úgy öltözködni, mint egy roma. Erre Kulcsár teljesen kikelt magából.

„Átvettem a roma stílust? Szerintem ha így lenne, akkor sem lenne ezzel probléma, hiszen a párom az, de gondolom leginkább arra gondolsz, hogy márkásabb ruhákat lehet rajtam látni. Nem gondolom, hogy ez egyenértékű a roma stílussal, de mi van akkor, ha igen? Örüljünk neki, hogy megtehetik"

- kezdte Edina, majd hozzátette:

„Hallottam, hogy a méltán híres Redditen az a hír járja, hogy a Józsefvárosi piacon vásároljuk a cuccainkat, és nem is eredetiek. Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom?"

És ha már itt tartott, akkor rátért a megfelelési kényszer témakörére is, amiről azóta beszél úton-útfélen, amióta Csutivel tönkrement a házassága.

„Egy évvel ezelőttig úgy éltem az életemet, hogy folyamatosan rettegtem, nehogy valakiben rossz érzést keltsek, ha véletlenül látják, hogy nekem milyen cipőm, ruhám, táskám, vagy mondjuk autóm van, ami másoknak elérhetetlennek tűnhet. Tele voltam megfelelési kényszerrel, és kényelmetlen volt így élni. El kellett engednem, mert nem tudtam mindenkiben jó érzéseket kelteni. Most úgy élek, ahogy nekem kényelmes. Befelé figyelek és csak a közvetlen környezetemre.

Nem figyelek oda, hogy mibe öltözök reggel, ha esetleg abban kikerülne egy kép a közösségi médiába, akkor ahhoz mit szólnak majd".

Kihangsúlyozta azt is, hogy már tisztában van azzal, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem az, hogy milyenek a belső tulajdonságai. A végén pedig kijelentette a következőt is:

„Attól, mert egyelőre nem tudom elmondani magamról, hogy van egy akkora ingatlanom is, amiben ennyi gyerekkel kényelmesen elférünk, én még büszkeséggel szeretném megosztani, ha kapok egy ajándékot".

De vajon mennyire gondolja komolyan Edina a fenti kijelentéseit?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás