promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk és G.w.M talpig Gucciban jelentették be a nagy hírt, összefog a két stílustitán?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy és nemes dologra készül G.w.M és Lakatos Márk.

Az utóbbi időben rengeteg beszólást kap Kulcsár Edina szerelme, G.w.M, amiért rendszeresen méregdrága Gucci ruhákban jelenik meg a különböző eseményeken. Sok embert zavar, hogy a rapper így az orruk alá dörgöli a luxuscuccait és a gazdagságát, de persze a híresség minden bizonnyal nem azért visel ilyen termékeket, hogy másokat bosszantson – valószínűleg egyszerűen csak tetszik neki a stílus.

Még az ország legstílusosabb véleményvezére, Lakatos Márk is megszólalt annak idején a témával kapcsolatban, és ugyan helyenként csipkelődő volt a hangneme, úgy látszik, hogy megtalálták a közös nevezőt G.w.M-mel, hiszen a jelek szerint kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak, és szívesen elnevetgélnek egymással – ráadásul most nem akármibe fogtak bele közösen.

Lakatos Márk és G.w.M TikTokon jelentették be, hogy egy különleges akcióra készülnek együtt, ugyanis különböző luxustermékeket fognak licitre bocsátani, az ebből befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlják fel.

„Megmutatjuk azt, hogy attól, mert valaki luxusmárkát hord, attól még igenis tud segíteni azoknak, akik rászorulnak”

– hangzik el Lakatos Márk szájából a videóban.

Egyelőre még nem derült ki több információ a jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, de az eddigi visszajelzések, kommentek alapján G.w.M és Lakatos Márk is nagyot nőtt az emberek szemében, hiszen ez egy valóban nemes gesztus a részükről, ami követendő példának számít nemcsak Magyarországon, hanem máshol is.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk és G.w.M sokakat meglepő bejelentését, amit persze stílusosan talpig Gucciban tettek meg:

@lakatosmarkstyle @GWMMUSIC_OFFICIAL báttyával jótékonysági árverést szervezünk! Csatlakozzon aki tud. Jó helyre megy a segítség #gwm #jótékonyság #árverés #luxus #nekedbelegyen #nekedbe #magyartiktok #fy #fyp #csillagszoro #csilagszóró #foryourpage eredeti hang - Lakatos Márk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás