promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ egyik játékosa alaposan a porba tiporta Kölcsey Ferenc versét
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kölcsey Ferenc most valószínűleg forog a sírjában.

Mivel tízen vannak bent az RTL luxusbörtönében, így kilenc ember választ el valakit attól, hogy 36 millió forinttal gazdagodjon. Azt sokan elfelejtik, hogy nem odabent kell jóban lenni mindenkivel, hanem valahogy a nézők szívét muszáj elnyerni, mert ugyebár rajtuk múlik, hogy ki marad bent, és ki esik ki.

Legutóbb VV Piros nagyon biztos volt a győzelmében, és még a piros kendőt sem használta ki, amivel valaki mást küldhetett volna maga helyett párbajozni. A Való Világ 11 rajongói azonban úgy gondolták, hogy inkább VV Reni menjen vissza. VV Barna teljesen ledöbbent, amikor meglátta, de már a legutóbb bepróbálkozott nála egy kis hancúrozásra. A lenti cikkben meg is nézhetitek, hogy összejött-e neki.

Az RTL luxusbörtönében beindult a technikum hete, így a játékosoknak újra be kellett ülniük az iskolapadba. Megjelentek a tanárok, akik stílusosan még évnyitót is tartottak. Nem is kell mondanunk, hogy Való Világban még egy biológia óra is izgalmas tud lenni.

Aki visszagondol az iskolás évekre, azt jól tudja, hogy milyen volt verset magolni. Ez valakinek könnyebben ment, valakinek pedig kín és szenvedés volt az egész. Sok technika van, de az embernek ki kellett tapasztalnia, melyik megy neki a legjobban.

A Való Világ 11 játékosai is kaptak ilyen feladatot, ami VV Ricónak nem ment könnyedén. A villalakó megpróbálta elmondani Kölcsey Ferenc Huszt című versét, de inkább csak a porban tiporta az egészet. Ide kattintva tudjátok elolvasni a költeményt.

Biztos sokan emlékeznek is rá, hogy nem egy hosszú versről beszélünk. Az ember jobban beleizzadt, amikor A walesi bárdok nevezetű költeményt kellett megtanulni Arany Jánostól. VV Rico teljesítményére valószínűleg még Kölcsey Ferenc is egyest adna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás