promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkóstoltuk az átlátszó Coca-Colát, és nagyon meglepődtünk – megáll az ész, hogy mik vannak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerkesztőségünk nagy Coca-Cola rajongó, ezért mindig megírjuk a legújabb érdekességeket. Igaz, hogy most nem egy újdonság érkezik, de mi nagyon élveztük, mivel színtelen Coca-Colát teszteltünk.

2018-ban Japánban piacra dobták a Coca-Cola cleart, lényegében víznek kinéző Coca-Colát. Sajnos a termék nem igazán jutott el hozzánk, de egy kollégánk elhozott nekünk szuvenírként pár üveggel egy utazásáról.

Együtt teszteltük és nemcsak az élmény közös, hanem a véleményünk is a termékről.

A nulla kalóriás átlátszó cola csukott szemmel nem sokban különbözik az eredeti íztől. Csak enyhén érződik a különbség, ami, ha nyitott szemmel fogyasztjuk, elég drasztikusan hat. Sajnos, nem csak, hogy Magyarországon, de nagyon Európában sem jellemző, hogy forgalmaznák a színtelen kólát.

Mikor megkóstoltam, én valamiért lehet, hogy az agyam csapott be, de Sprite ízre számítottam. Utána jött a kólaíz, és ezt követően már helyére került az ízlelőbimbóimon a buborékos ital.

Végeredményben kicsit enyhébb kólaíznek írnám le.

A Coca-Cola mindig előrukkol újdonságokkal, de valamiért a közönség inkább az eredeti ízekhez ragaszkodik, de a poén kedvéért, ha olvasóink Japánban járnak, kóstolják meg a terméket. Ha pedig van olyan olvasónk, aki tudja, hol juthatunk hozzá kicsit közelebb, írja meg nekünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás