promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beragadt a bugyi VV Lissza szentélyébe, de VV Márió hősiesen a segítségére sietett
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Máriónak a Való Világban már teljesen mindegy volt, csak hozzáérhessen kicsit VV Lisszához odalent.

Zakatol tovább a Való Világ 11, de azért még messze vagyunk attól, hogy megtudjuk, ki vághatja majd zsebre a 36 millió forintot. Ugyebár az előző szériát VV Vivi nyerte, akit eléggé esélytelennek tartottak az elején. Azt most még képtelenség megjósolni, a nézőknek ki lesz a legszimpatikusabb versenyző a Való Világ 11-ben.

A szilveszteri buli előtt sokkolták az RTL luxusbörtönének lakóit, mivel VV Ákos alig tért vissza a legutóbbi összecsapásról, a játékosoknak el kellett dönteniük, hogy kit küldenek párbajozni. A legtöbb szavazatot VV Piros kapta, aki egyszer már legyőzte VV Anitát. A lány úgy döntött, hogy nem használja fel a birtokában lévő piros kendőt, ami megmenthetné a párbajtól, így biztosan megküzd valakivel.

VV Kriszti teljesen összetört VV Bibi távozása után, de az életnek mennie kell tovább. Az RTL luxusbörtönének lakói már azt találgatják, hogy VV Piros kit fog kivinni a párbajra. Ez egy nagyon erős taktikai döntést lesz a részéről.

A villalakók újévi kívánság gyanánt olyan tanácsokat osztottak meg egymással, amik segíthetik az együttélést. VV Barna nagyon komolyan vette a feladatot, így minden villalakóhoz intézett egy-két őszinte gondolatot. VV Pirosnak például azt mondta, hogy igyekezzen letojni mindent, míg VV Máriót a lábszaga miatt vette elő.

Ugyebár régóta alakul valami VV Lissza és VV Márió között. Utóbbi már beszélgetett arról VV Ricóval, hogy könnyítenie kellene magán, de úgy gondolta, hogy egyedül uncsi. A páros igazán intim pillanatokat töltött el a nyugiszobában, ahol VV Márió még VV Lissza bugyiját is megigazította, ami alaposan felcsúszott a lánynak.

A nyomuló játékosnak mindegy volt, csak kicsit odakerülhessen a keze VV Lissza szentélyéhez. VV Márió végül akkora orgazmust ért el, mintha az Etna tört volna ki a semmiből. Olyan nyögései voltak, hogy abból még a felnőtt filmes színészek is tudnak tanulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás