promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi igaz a pletykából Cicciolináról és a lovakról?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a zseniális Fellini is rákérdezett a dologra.

Idén már a 71. születésnapját ünnepelte Staller Ilona, vagyis Cicciolina, aki Európa-, sőt világszerte a legismertebb hazánkfiai közé tartozik. A szőke szépség fotómodellként kezdte a pályáját, aztán pornószínésznő lett belőle, de csinált egy kisebb politikai karriert is, és azon a téren sem hazudtolta meg önmagát.

Cicciolina (azaz Husika) Kőbányán született, és az édesanyja terelte a fotó- és divatmodell pálya felé. Saját bevallása szerint már 14 éves korában elvesztette a szüzességét, vagyis vehemens természete igen korán megmutatkozott.

Az 1970-es években ismerkedett össze Riccardo Schicchi pornófilm-rendezővel, aki az élettársa is lett, és tőle kapta az első felnőttfilmes szerepeket. A szókimondásáról és nyilvános mellmutogatásairól ismert Cicciolináról az idők során elterjedt, hogy szinte mindent bevállalt a pornóban, ám ez azért koránt sem volt így.

1986-ban készítette el a Cicciolina Number One című filmet, amelynek kapcsán elterjedt, hogy a magyar szőkeség lovakkal is bevállalta a forró jeleneteket. Valóban van olyan pornó, ahol állatokkal üzekednek, a szodómia határát súroló nemi érintkezést elegánsabban zoofíliának nevezik.

Cicciolina azonban ezen a téren „kabátlopási ügybe” keveredett, a zoofília ugyanis nem az ő műfaja, hanem az 1986-os filmben szintén megjelenő Denise Dioré, és az ő sara fröccsent rá a mi Staller Ilonánkra.

„Szégyelljék magukat, akik ezt híresztelték rólam, börtönbe kéne őket zárni. Ez egy örökké tartó rémálom, de most elég, a bűnösnek meg kell fizetnie”

– jelentette ki felháborodottan már sok-sok évvel ezelőtt Cicciolina, amikor hamis csúsztatásokat tartalmazó videók is kezdtek megjelenni a weben. 2017-ben aztán a Google ellen is jogi útra kívánta terelni az ügyet, mivel a keresőben a „Cicciolina” és a „ló” szavak már automatikusan feljöttek egymás mellé, és ezzel a korábbi hamis hírt táplálták. Ezt a problémát egyébként azóta orvosolták.

„Még a felejthetetlen Federico Fellini is utalást tett rá nekem egyszer a maga udvarias és kifinomult módján, amikor találkoztunk. De hát én mindig is pacifista és állatjogi aktivista voltam! Gyűlölöm a zoofíliát”

– jelentette ki egy 2017-es cikkben is Cicciolina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás