promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Cini meglovagolta Jimmy Hendrixet, aztán elmesélte, milyen volt először egy afroamerikaival az ágyban
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar énekesnő visszaemlékezései rengeteg pikáns részletet árulnak el.

Zalatnay Sarolta azon kevés szerencsések közé tartozott, akik már a Kádár-rendszer elején is kijuthattak nyugatra. A nemrég a 75. születésnapját ünneplő énekesnő pedig megírta az ottani emlékeit, amelyek nem kizárólag a szakmai, hanem a hódítási sikereiről is szóltak.

Londonban összeszűrte a levet a Bee Gees egyik tagjával, Maurice Gibb-bel, de olyan szupersztárokhoz is közel került, mint Eric Clapton, és a már hihetetlenül régen (1970-ben) elhunyt Jimmy Hendrix.

A két legendás gitáros Cini látogatása idején együtt lakott egy gyönyörű és hatalmas apartmanban az angol fővárosban. Mindkettőjüknek svéd barátnője volt, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy alkalmanként más csajokkal is hancúrozzanak.

A Vörös ágyasok című könyvében olvasható visszaemlékezései szerint Zalatnay sokat járt át hozzájuk, ahol rendszeresen kérdezték őt politikai dolgokról, de a magyar férfiakról is, akikről úgy hallották, hogy mesterien jók az ágyban. Cini sem maradt ki a hírességek szexorgiáiból.

„Egy pillanat múlva mindenki csupasz volt... Életemben először történt velem ilyen, és perceken belül többször is elélveztem. A lányok megfogtak, és ráültettek Hendrix hatalmas f*rkára, ami bizony fájt, de egyben jól is esett. Jimmy volt az első fekete fiú az életemben. Egyfolytában élveztem”

– írt kendőzetlenül a történésekről. A magyar lány egy idő után kidőlt, de hajnalban aztán arra ébredt, hogy a többiek négyesben gyűrik a lepedőt. Ezúttal nem csatlakozott hozzájuk, bár kétségkívül felizgatta a látvány.

Amikor aztán minden elcsendesült, és a többiek már mélyen aludtak, Cini kilopakodott a fényűző lakásból és hazament. Utólag már furcsállta, hogy belement egy ilyen dologba, talán szégyellte is, akkor viszont természetesnek érezte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás