promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat Opitz Barbi botrányában, erre senki se számított
Borítókép:  youtube.com/Gold Record Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Opitz Barbi komoly döntést hozott.

Opitz Barbi számára elég mozgalmas volt eddig ez az év, de nem csak a fellépések és a zenéi miatt. Nem elég, hogy tavaly kamu pucér kép terjedt róla, idén egy valódi meztelen felvétel is felkerült a világhálóra az exe miatt, nemrég pedig azért került a figyelem középpontjába az énekesnő, mert állítólag elrabolta őt a pasija – de hamar kiderült, hogy csupán egy csúnya félreértés volt az egész szituáció.

Sokáig úgy tűnt, hogy Opitz Barbi és a párja között minden rendben van, hiszen elég intim, romantikus közös képekkel árasztották el a közösségi oldalaikat, de úgy látszik, hogy ez nem így van, ugyanis a híresség családja, illetve a barátai is elég aggasztó dolgokat mondtak az utóbbi napokban a szerelméről – a srác persze tagadta ezeket, de most minden jel arra utal, hogy a botrányt nem élte túl a kapcsolatuk.

Opitz Barbi eltávolította a közösségi oldalairól a közös képeit a párjával, ez pedig egyértelműen arra utal, hogy nem sokkal a nagy port kavaró eset után szakítottak – bár a fiúnál még kint vannak a felvételek, ez pedig azt jelezheti, hogy az énekesnő hozta meg a nehéz döntést, hogy külön utakon kell tovább folytatniuk.

Ez persze egyelőre még egyáltalán nem biztos, hiszen hivatalosan nem került megerősítésre a dolog, de elég valószínű, hogy így történt, hiszen különben érthetetlen, hogy miért törölte Opitz Barbi a közös képeiket – sőt, állítólag még ki is követte Instagramon a srácot, szóval ez is arra utalhat, hogy tényleg szakítottak.

Azok alapján, amiket Opitz Barbi barátai mondtak a fiúról, illetve a kapcsolatukról, teljesen érthető az énekesnő döntése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás