promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenteste törtek be Vajna Tímea álomotthonába, a kamera mindent felvett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímeával szörnyű dolog történt az ünnepek alatt.

Ez az év is elég megterhelő lehetett Vajna Tímea számára, hiszen például elveszítette imádott kutyáját, Rockyt, akitől egy megható posztban búcsúzott a közösségi oldalán. Az eb egykor a híresség 2019-ben elhunyt férjéé, Andy Vajnáé volt, így mindig rá emlékeztette őt, ezért is volt olyan nehéz számára a búcsú – de sajnos itt még nem értek véget a szörnyűségek az üzletasszony számára.

Aki követi Vajna Tímeát Instagramon, az pontosan tudja, hogy ő nemcsak a luxuséletéről posztol, illetve nemcsak villant, hanem néha a magánéletével kapcsolatban is elárul egy-két fontos, mérföldkőnek számító dolgot. Most is így tett, ugyanis pár egészen meghökkentő Insta Storyban megmutatta az embereknek, hogy:

szenteste legalább két bűnöző betört a Los Angeles-i álomotthonába, de szerencsére a biztonsági kamera mindent rögzített.

Vajna Tímea érezhetően frusztrált és felháborodott volt, ami természetes, hiszen már az is rendkívül dühítő, ha valakihez betörnek, pláne az ünnepek alatt, amikor a szeretetnek és a családnak kéne középpontban lennie.

A híresség nemcsak olyan felvételt közölt, amin a betörők az otthonában vannak, hanem az autójukat, és még a rendszámtáblájukat is nyilvánosságra hozta – miközben megosztotta a követőivel, hogy a helyi rendőrségnek már jelezte a betörést, így jó eséllyel el fogják kapni a betörőket.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a betörők végül mekkora kárt okoztak, de elég valószínű, hogy nem üres kézzel távoztak Vajna Tímea Los Angeles-i ingatlanjából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás