promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Vajna Tímea: „Reménykedtem, hogy ez a nap soha nem jön el”
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos veszteség érte Vajna Tímeát, ismét gyász költözött Andy Vajna özvegyének szívébe.

Vajna Tímeát annak idején rengeteg támadás érte, ugyanis sokan úgy gondolták, hogy csupán a pénzéért van együtt a nála jóval idősebb sztárproducerrel, Andy Vajnával, aki 2019-ben elhunyt. Az utóbbi években kiderült, hogy ez egyáltalán nem így volt, hiszen Vajna Tímea nagyon megzuhant férje elvesztése után, és máig rendszeresen rak ki róla megható posztokat a közösségi oldalára – mindenszentekkor is küldött neki üzenetet.

Vajna Tímea jelenlegi magánéletéről keveset lehet tudni, de a legutóbbi információk szerint van egy szerelme, aki már el is jegyezte őt, és elvileg az esküvőt tervezgetik. Valószínűleg az új párja is tisztában van vele, hogy milyen fontos volt az üzletasszony számára Andy Vajna, akivel még közös kutyájuk is volt – de a Rocky névre keresztelt kutyus sajnos a minap elhunyt, így Vajna Tímea szívébe ismét beköltözött a gyász.

„Nyugodj békében drága bajnok Rocky. 2 hete még a beachen sétáltunk és hirtelen pár nap leforgása alatt összeomlott minden.. Nagyon szép kort megéltél, de reménykedtem, hogy ez a nap soha nem jön el, sok örömet szereztünk egymásnak és a hiányod borzalmasan fáj, mint a másik szerető gazdid elvesztése. Vigyázzatok Magatokra a mennyországban”

– írta Vajna Tímea.

Minden bizonnyal azért is viseli meg ennyire Vajna Tímeát a kutya elvesztése, mert bizonyos szinten mindig Andy Vajnára emlékeztette őt, így most egy újabb darabjától kellett búcsút vennie – arról nem is beszélve, hogy Rocky kutyus valószínűleg végig ott volt az üzletasszony mellett a legnehezebb időszakokban is, így egy igazi hűséges társtól fosztotta meg őt a sors.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás