promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött Vajna Tímea óriási titka – vajon tényleg igazak a pletykák?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andy Vajna özvegyének egy hatalmas álma teljesülhet, ha ez végre sikerül.

Andy Vajna 2013-ban vette feleségül Damu Roland egykori mennyasszonyát, a 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeát, aki egybekelésük után Vajna Tímeára változtatta a nevét. A házasságuk boldog volt, és állítólag igazi lelki társként tekintettek egymásra.

A filmproducer 2019. január 20-án 75 évesen hunyt el a budapesti otthonában hosszan tartó betegség után. Vajna Timi a gyász után igyekezett talpra állni, és hamar újra rátalált a szerelem is. A kezét egy üzletember, Zoltán kérte meg, de az esküvő még nem történt meg. Igazából jelenleg elég keveset tudni arról, hogy most milyen szinten állhat a kapcsolatuk.

Annyi biztos, hogy Vajna Timi anyagi problémái véglegesen megszűntek. Az özvegy sok pénzt örökölt Andy Vajnától, de ehhez nem tudott hozzáférni, mivel nem volt amerikai állampolgár. Tavasszal végül ez az akadály is elhárult az útjából, mivel egykori férjéhez hasonlóan ő is kettős állampolgár lett.

Azt már régen tudni lehet, hogy Vajna Tímea életéből már csak a baba és az anyaság hiányzik. Jelenleg minden erejével azon van, hogy ez valahogy sikerüljön, persze ez abszolút nem könnyű. A hírességnek petesejt-leszívása is volt, és több műtéten átesett.

Már egy ideje lelepleződött Vajna Tímea óriási titka, mivel anno hazajött Magyarországra, hogy egy fővárosi termékenységi klinikán foglalkoznak vele. Köszönetet is mondott az orvosnak, aki valószínűleg mindent elkövetett, hogy a babaprojekt sikerrel záruljon.

A Blikk most feleleveníti, hogy ha az akkori beavatkozás jól sült el, akkor Vajna Timi már lehet a szíve alatt hordja a kisbabáját.  Andy Vajna özvegye az elmúlt napokban ismét nőgyógyászati vizsgálaton vett részt Budapesten.

Lehet igazak lesznek a pletykák, és hamarosan be fogja jelenteni az örömhírt, bár azért még mi sem szeretnénk elkiabálni semmit. A celeb nem rég lett 40 éves, amit Párizsban ünnepelt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás