promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világban nincs karácsonyi hangulat, sőt, az egyik villalakót képtelenség kihúzni a depresszióból
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ játékosainak ugyebár a karácsonyt is az RTL luxusbörtönében kell tölteniük.

Zakatol tovább a Való Világ 11, aminek nem olyan rég meglett az első női kiesője. VV Lamin és VV Henrik után VV Anita távozott. A párbajon a nézők többsége úgy döntött, hogy inkább VV Piros térjen vissza az RTL luxusbörtönébe.

Kiválasztás karácsony előtt is volt, mivel a játék nem állhat meg. A többség úgy döntött, hogy VV Ákost szeretné a villa falain kívül látni. Ő négy jelet kapott, míg a villa ügyeletes dzsigolója, VV Barna kettővel ezüstérmes lett, de nem volt veszélyben.

VV Piros és VV Kriszti a legutóbb a szaunában beszélték ki VV Barnát. Ugyebár a villafiú mind a kettejüket megkörnyékezte már, de Piros az, aki picivel többet szeretne tőle. A Való Világ fenegyereke szívesen ágyba vinné a párbajról visszatért lányt, de VV Piros elmondta neki, hogy ehhez jóval többet kell letennie az asztalra.

Még nincs igazán karácsonyi hangulat a Való Világban, és biztosak lehetünk benne, hogy az ünnepi időszak VV Sajtit még jobban meg fogja viselni. Nem olyan rég ugyebár közölte vele a szerelme, hogy vége a kapcsolatuknak. Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket. Végül VV Sajti úgy döntött, hogy bent marad az RTL játékában, ahol a végső győzelemre is esélye lehet.

VV Anita szerint is Sajti viheti haza a 36 millió forintot, vagy VV Rico, aki valóban csak magát adja odabent. VV Sajti ezután teljesen magába roskadt, és eluralkodott rajta a depresszió amikor eszébe jutott a kedvese. A szaunában most egy videóban üzent a kedvesének.

Az RTL azért igyekezett egy kis karácsonyi hangulatot becsempészni a héten, amikor elkezdődtek a Manó napok. A kinevezett manófőnökök csak felügyelték a munkát, míg a többi manó szorgosan. VV Sajtinak nem elég, hogy a kapcsolatát rendbe kell hoznia, még büntetést is kapott. Ez mondjuk okozott néhány vicces pillanatot.

A villában persze ismét tomboltak a hormonok: VV Bibi és VV Barna között például elcsattant egy csók. Nagyon forr mostanság köztük a levegő. Lehet Bibi lesz a következő, akit a Való Világ 11 szépfiúja ágyba visz? Hogy mik történnek az RTL luxusbörtönében karácsonykor, az majd később kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás