promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orálisan elégítették ki a játék alatt a Legyen Ön is milliomos műsorvezetőjét – természetesen a Való Világban
Borítókép:  Promotions
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL történelmet írt, mert összehozta a 18 karikás Legyen Ön is milliomost.

Elképesztő belegondolni, de már egy hónapja tart a Való Világ 11-ik szezonja, ahol annyi drámával és pajzánkodással találkozhattak a nézők, mint az előző szezonban három hónap alatt. Ugyebár karácsonykor nem lesz szünet, szóval akárcsak az előző évadokban, a villalakók most sem mehetnek haza a családjukhoz.

A játékosoknak ismét igyekezett az RTL egy kis karácsonyi hangulatot becsempészni, szóval elkezdődtek a Manó napok. A kinevezett manófőnökök csak felügyelték a munkát, míg a többi manó szorgosan festette a diókat.

Az internet népe persze inkább azzal volt elfoglalva, hogy Puskás-Dallos Peti nevetőrohamot kapott az RTL Kettő élő adása közben. Ugyebár a Való Világ 11 egyik lakója VV Lissza, de ő véletlenül Lassie-nek nevezte. Közben azért a műsorvezetőn már az adás elején látni lehetett, hogy túl jó kedve van.

Egy VV11 játékos azért nem érezte ennyire jól magát, mivel közölte vele a szerelme, hogy vége a kapcsolatuknak. VV Sajtiról van szó, aki teljesen összetört, és kijelentette, hogy fel szeretné adni a játékot.

Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket. Végül VV Sajti úgy döntött, hogy bent marad a luxusbörtönben. Lehet legbelül érzi, hogy ott van az esélyesek között a végső győzelemre. A nem rég kiesett VV Anita szerint is Sajti viheti haza a 36 millió forintot, vagy VV Rico, aki valóban csak magát adja odabent.

Régen rengetegen nézték Magyarországon a Legyen Ön is milliomost, ami 2000-ben indult el az RTL Klubon. A televíziós kvízjátékok nem olyan népszerűek, mint fénykorukban, de azért mondjuk A Géniusznak is sok rajongója van az ATV-n.

A magyar Legyen Ön is milliomos igazi arca Vágó István volt. Őt váltotta Fábry Sándor, de az a formula megbukott. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

Most azonban a Való Világ 11 lakói becsempészték a kvízjátékot a luxusbörtönbe. VV Barna volt az, aki a kérdéseket feltette, de amint VV Reni elkezdett odalent szorgoskodni, gyorsan fel is függesztette a dolgot.

Hogy VV Rico mennyi pénzt vihetett volna haza, ha élesben játszik? Nulla forintot, mert már egy Aranybullás kérdésen is elbukott úgy, hogy a felezőjét is elhasználta. A nézőknek feltették azt a kérdést is, hogy VV Reni eljuttatja-e VV Barnát a csúcsra? Az orális kalandot, és VV Barna fejét látva egyértelmű volt a válasz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás