promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi kvíz: biztos, hogy mindent tudsz a karácsonyról? Tedd próbára magad, és érj el 10/10-et!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pihentesd magad a nagy ünnepi ebéd után egy jó kis karácsonyi kvízzel!

Végre sokak legnagyobb örömére eljött az ünneplés ideje, a szenteste, illetve a karácsony (amik sokak számára már összefolynak), amikor összejön a család, mindenki degeszre eszi magát, aztán kibontogatja a számára gondosan előkészített ajándékokat. Persze nem csupán az ajándékozás a fontos ilyenkor, sőt, leginkább azon van a hangsúly, hogy mindenki együtt van, békésen nevetgélünk, falatozgatunk és örülünk egymásnak.

A gyermekek számára a legizgalmasabb a karácsony, hiszen Magyarországon a legtöbb családnál a fa alatt várja őket az ajándék, és már napokkal, hetekkel, hónapokkal az ünnepek előtt azon izgulnak, hogy vajon mit kapnak majd. A felnőtteknek viszont általában a nagy családi ebédre/vacsorára kell készülniük, így egészen az étkezésig annyira nem tudják kiélvezni az ünnepi hangulatot – de legkésőbb utána mindenkit magával ragad a karácsony.

Úgy hiszed, hogy mindent tudsz a karácsonyról, illetve az ünnepi időszakról? Tedd próbára magad ezzel az izgalmas kvízzel, és hozz össze egy 10/10-et a karácsonyfa alá!

Íme a kvíz, ami lehet, hogy még rajtad is könnyedén kifog:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás