promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: tudod, hogy mondják más nyelveken, hogy boldog karácsonyt? Vajon összejön a 10/10 a fa alá?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon meg tudod mondani, hogy más országokban hogyan köszöntik egymást karácsonykor az emberek?

Már a nyakunkon van a karácsony, amikor általában összegyűlik szinte az család, közösen esznek egy nagyot, majd megajándékozzák egymást, hogy szívhez szóló kedvességekkel koronázzák meg az ünnepi élményt és a csodás, együtt töltött napot. Sokan minden évben a karácsonyi időszakot várják a legjobban, hiszen ilyenkor tényleg igazán előtérbe kerül a szeretet és persze a család.

Karácsonykor mindig számíthat az ember az ilyenkor megszokott „Boldog karácsonyt!” sms-ekre, üzenetekre és hívásokra azoktól a szeretteinktől, akik éppenséggel nem lehetnek velünk. Természetes és kedves dolog ez, ráadásul nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is bevett szokás, hiszen ezzel tudatjuk a másikkal, hogy az ünnepek alatt is gondolunk rájuk.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani, más országokban, más nyelveken hogyan üdvözlik egymást karácsonykor az emberek?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor jó helyen jársz, ugyanis ebben a kvízben próbára teheted a tudásodat, és közben még tanulhatsz is. Nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et, de mi sok sikert kívánunk, hogy ez is ott legyen a fa alatt – íme a kvíz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Forrás

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás