promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos hercegék csattanós fricskával reagáltak Harry és Meghan Netflix-dokujára
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alapvetően nem nagy ügy, de komoly következtetéseket lehet levonni abból, hogy összeöltözve érkezett meg egy istentiszteletre Vilmos herceg és családja. Hogy mire, alább mutatjuk. 

Elég nagy felhördülést okozott a brit királyi család életében a nemrég megjelent Meghan és Harry-féle Netflix-sorozat, amelynek egyik részletében például Meghan kifigurázza az egyik szokást, azaz a királynő előtti meghajlást. 

De nem ez a dolog legsarkalatosabb pontja, hanem inkább az, amikor Meghan a királyi családban érvényben levő szabályokról beszél, például arról, hogy a protokoll szerint a méltóságos családban a fiatalabbak nem horhatnak ugyanolyna színű ruhát, mint az idősebb tagok.

Nos, hogy fricskának szánták-e a legutóbbi megjelenésüket, teljesen biztosan nem lehet tudni, de a Daily Mail szerint több, mint valószínű, hogy erről van szó. Alább mutatjuk, pontosan miről is van szó. 

 

Forrás: Daily Mail

A képen jól látható, hogy a gyermekek a szüleikkel azonos színű ruhát viseltek, amellyel - a szakértő szerint - azt jelezték, hogy azért mégsem kell annyira véresen komolyan venni a protokollt. 

Rávilágítanak arra is, hogy egy másik fontos pillanat volt, amikor Kate prezentálta a szóban forgó pukedlit, amelyet Meghan a Netflix sorozatában figurázott ki, és amelyet saját elmondása szerint soha nem tudott megtanulni. Bárhogy is, úgy tűnik, hogy Katalin eléggé élvezte az eseményt.  

Forrás: Daily Mail

Korábban egyébként a Promotions is beszámolt arról, hogy megjelent a Harry & Meghan, a Netflix dokusorozata az utóbbi évek történéseiről a királyi családban történtek kapcsán, amint arról is, hogy egy magyar protokollszakértő szerint teljesen ízléstelen a sorozat, amit persze jobb, ha mindenki maga dönt el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás