promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy első világháborús robbanófejjel a végbelében került kórházba egy 88 éves férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bombariadót fújtak a kórházban, mikor kiderült, hogy mi van a bácsi végbelében.

A legtöbb orvosnak minden bizonnyal van egy „jó” története, hogy egyszer mit kellett kivennie valamelyik páciense végbeléből. Van, hogy véletlenül kerülnek oda bizonyos tárgyak, és persze olyan is sokszor megesik, hogy direkt, de az biztos, hogy mindenkinek elképesztően kellemetlen az egész szituáció – főleg akkor, ha olyan súlyos az eset, hogy még a fél kórházat is ki kell üríteni miatta.

A minap egy 88 éves férfi ment be Franciaországban egy kórházba, ahol teljesen ledöbbentek az orvosok, mikor kiderült, hogy egy ritka, első világháborús, gyűjtői darabnak számító robbanófej van a bácsi végbelében. Erre aztán végképp nem számítottak, de mivel extra kényes volt a szituáció, így jobbnak látták, ha bombariadót fújnak, kiürítik az épületet, és bombaszakértőket hívnak.

2,5 órányi vizsgálódás után a bombaszakértő megállapította, hogy valószínűleg nem fog felrobbanni a férfi végbelében az egykor a francia hadsereg által használt, nagyjából 20 centis bomba, így nyugodtan elkezdhetik a touloni orvosok kiemelni azt. Viszont az egyszerű módszerrel nem sikerült ezt megtenni, így kénytelenek voltak ott helyben megműteni a bácsit, hogy kikerüljön a testéből a veszélyes tárgya.

Arra persze nem érkezett válasz, hogy pontosan hogyan is került a páciens végbelébe az első világháborús robbanófej, de maradjunk annyiban, hogy ez a történet van annyira érdekes ahhoz, hogy ez a részlet ne legyen annyira fontos – a lényeg, hogy a bácsi épségben megúszta a kis „kalandot”, és az orvosok is egy olyan sztorival gazdagodtak, amit jó eséllyel életük végéig fognak emlegetni.

Íme a robbanófej, ami a bácsi végbelében volt – a képet csak saját felelősségre lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás