promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő kíméletlenül kioktatta egy idős rajongóját
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő ritkán szokott hozzászólni a posztokhoz A Konyhafőnök oldalán, de ha mégis megteszi, az nagyot szokott ütni.

Már nem kell sokat aludni, és karácsony előtt eldől, hogy ki lesz A Konyhafőnök VIP 2022-es évadának a győztese. A döntő hetén minden versenyző igyekszik a maximumon teljesíteni, azonban a rájuk nehezedő nyomás miatt sokaknak nehezükre esik megfelelniük a séfek elvárásainak.

Ilyenkor ugyebár már kemény feladatokat kapnak a versenyzők: nagy nehezen túllendültek Rácz Jenő diktálós kihívásán az előző adásban, ma pedig Sárközi Ákossal kell majd szimultán főzniük, ami talán még egy fokkal nehezebb.

A keddi versenynapon Osváth Zsolti teljesített a leggyengébben, így a zsűrinek fájó szívvel ugyan, de el kellett engednie, bár nagy volt a vita, hogy kit küldjenek haza. Zsolti kifejtette, hogy a séfektől rengeteget tanult, hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy Sárközi Ákos mentorálása alatt főzhetett, és a Döntő hetén egyedüli kék férfiként főzhetett a zsűrinek, így akár most azonnal újrakezdené a versenyt.

A Konyhafőnök VIP idei szezonja Rácz Jenő és Járai Máté viszonya miatt is roppant érdekes volt. A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük - azóta gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással. Végül Járai Máté kötényt és lehetőséget kapott, ráadásul Rácz Jenő egyik legjobb versenyzője lett.

A színész az előző adásban is le tudta nyűgözni a zsűrit: bár tartottak tőle, hogy nem sikerül maga mögött hagynia a kissé gyermeteg tálalási technikáját, mégis egy olyan kompozíciót készített, ami elnyerte a zsűritagok tetszését.

Pont egy Járai Mátés kóstolást osztott meg A Konyhafőnök Facebook-oldala, amikor egy idős hölgy belekötött Rácz Jenő késnyalogatásába. Ez nem újdonság, A Konyhafőnök csoportokban is gyakran teszik ezt szóvá a Michelin-csillagos séfnek. Kivételesen most Rácz Jenő kiszúrta a dolgot, és válaszolt:

„Zsuzsi Mama, azt csinálok, amit akarok…csókolom”

– vágott vissza A Konyhafőnök zsűritagja, aki ezért rengeteg lájkot tudott bezsebelni.

Bár itt volt egy kis félreértés, mert Zsuzsi mama pont meg akarta védeni Rácz Jenőt egy ilyen hozzászólástól:

„Ejnye, Rácz úr, kést nem illik megnyalni, főleg nem azzal kóstolni. Ezt nem tanítják a szakácsoskolában?”

Ettől függetlenül a Michelin-csillagos séf valóban úgy kóstol és zsűrizik, ahogy szeretne. Az RTL-t valószínűleg az sem érdekelné, ha fejen állva tenné ezt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás