promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő változás: Rácz Jenőt így biztosan nem fogod látni A Konyhafőnök VIP-ben
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyebár A Konyhafőnök VIP-t előre rögzítették, de Rácz Jenő közben már teljesen másképp néz ki.

A Konyhafőnök VIP most örülhet, hogy szünnapok vannak a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon, mivel nézettségben a meccsekkel is kellett küzdenie. Ettől függetlenül a gasztronómia szerelmesei egészen biztosan kitartanak Rácz Jenőék mellett.

Az izgalmak most élesedtek, mivel elindult a középdöntő, ahol ráadásul a versenyzőknek csapatokban kell küzdeniük. Amelyik hármas a legkevesebb pontot gyűjti össze, az párbajozni fog egymással a legvégén, kiesni pedig ezek után senki sem szeretne, mivel egyre közelebb van a 10 millió forintos fődíj.

Csalódások és meglepetések jellemezték a középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével. Ő nem volt más, mint Rácz Jenő mentoráltja, Járai Máté.

A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük - azóta gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással.

Rácz Jenőt meghívták a Reggeli című műsorba, hogy beszéljen a lánya születéséről, de erre csak akkor volt hajlandó, ha nem Járai Máté ül vele szemben, szóval így elmélyült közöttük a konfliktus. Most ott tartunk, hogy a színész-műsorvezető a Michelin-csilalgos séf csapatában bizonyít.

A múltkori adásban Rácz Jenő elégedetlen volt a piros csapat munkájával, szerinte ugyanis Marci és Nelly nem voltak urai a helyzetnek, és minden feladatot Mátéval akartak elvégeztetni. Ráadásul Jenő úgy vélte, hogy egyedül a színész-műsorvezető lenne alkalmas arra, hogy átvegye az irányítást. Itt már tényleg kijelenthetjük,hogy az ő kapcsolatuk helyre jött.

Ugyebár A Konyhafőnök VIP adásait előre rögzítették, és ebben még biztosan nem fogjuk látni Rácz Jenő megújult kinézetét. A Michelin-csillagos szakács befestetette a haját, és nagyon a szőke színnel kacérkodik.  Hogy ezt később is meg fogja-e tartani, az majd kiderül.

Mindenesetre Jenő és a párja, Gyuricza Dóra Dubajban nyaralnak, ahová természetesen a kislányukat is magukkal vitték. Ti mit szóltok a szőkés hajú Rácz Jenőhöz?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás