promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görgényi Fruzsit teljesen lerombolta a Farm VIP
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Görgényi Fruzsi kitálalt a műsor botrányáról.

Nagy visszhangot keltett Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsi összecsapása a Farm VIP-ben. Az adás után sorban jelentek meg a cikkek arról, hogy a színésznő hogyan viselkedett a műsorban.

Az NLC nemrég meginterjúvolta a magyar színésznőt, aki őszintén beszélt a műsorban látottakról.

„A legjobban a cikkek és azoknak is a címei bántanak. Olyan mondatokat idéznek a szereplőktől, amiket tőlem sosem tudnának, hiszen én nem mondok másokra rosszat, nem gonoszkodok az emberekkel, nem káromkodok. A műsor során sem mocskolódtam, nem rágalmaztam senkit. Rosszul esik, ami történt velem az elmúlt hetekben, és már nem tudok emellett szó nélkül elmenni, de nem vagyok hajlandó lesüllyedni egy bizonyos szint alá”

- fogalmazta meg a Barátok közt egykori színésznője a véleményét a reality-ben történt eseményekről, vagy épp az emberek viselkedéséről. Kihangsúlyozta, hogy eddig nem szeretett volna megszólalni, de úgy érzi, ez után az adás után muszáj.

„A műsor kezdete óta csendben voltam, nem akartam belemenni celebharcokba és mosdatni sem szerettem volna magam. Hozzáteszem, utólag úgy látom, nincs is miért. A tegnapi adás után azonban nem tudok és nem is akarok csendben maradni. Amikor bent voltam, napokig úgy éreztem, hogy nagy baj van velem, az is eszembe jutott, hogy rossz ember vagyok és rosszul neveltek a szüleim. Teljesen eltorzult az önképem és csak most, kívülről látom, hogy nem éreztem jól”

Olyan kifejezéseket is használt magára a műsorra, hogy benne lenni igencsak személyiségromboló volt, és őszintének tűnő szavakkal beszélt a többi celebtársáról is, akik ebben az adott műsorban szerepelnek.

„Biztos vagyok benne, hogy azért bántottak engem, mert tudták, hogy nem támadok vissza, hiszen nem vagyok egy agresszív jellem. Tudható volt, hogy én nem fogok senki fejéhez vágni gonosz dolgokat, mert nem vagyok ilyen ember”

- majd kihangsúlyozta, hogy igenis fel kell szólalni az abúzusnak a különféle típusai - például a verbális bántalmazás, vagyis akár a cyberbullying - ellen. És nem csak azért fontos téma, mert olyanok is érintettek, akikről nem is gondolnánk.

A színésznő a hivatalos Instagram-oldalán az asszertív kommunikációt hozta párhuzamba a Farm VIP-vel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás