promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorul a hurok a képviselők nyakán a mértéktelen részegség és a szexuális visszaélések miatt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Képviselők, diplomáciai és parlamenti tisztviselők szerint számos törvényhozó használta fel a külföldi parlamenti utakat arra, hogy titokban szexmunkásokhoz járjanak, illetve a durva, túlzott alkoholfogyasztásra.

A Politico-nak egy parlamenti képviselő arról beszélt, hogy az egyik volt konzervatív képviselő, aki jelenleg a Lordok Házának tagja, útbaigazítást kért a házigazdáktól a legközelebbi bordélyházhoz, amikor Délkelet-Ázsiába utazott, ahol üzleti látogatást tettek.

Sőt, egy másik képviselő - korábbi miniszter - a találkozó után is ott maradt, azok után, hogy a képviselők küldöttsége hazatért, hogy „a [helyi] nők utáni érdeklődjön” - számolt be róla két korábbi kollégája.

„Érdeklődést mutatott a csinos, fiatal lányok iránt. Rutinszerűen ott maradt ezek után a látogatások után, és kapcsolatban állt fiatal nőkkel a kérdéses helyen”

- fogalmazott a névtelen forrás. A helyi tisztviselők állítólag nem mertek beleavatkozni a kellemetlen helyzetbe, mert aggódnak, hogy ezáltal csökkenhet a befolyásuk. A folyamatban lévő nyomozás részeként a lap több, mint tucatnyi kormánytisztviselővel és törvényhozóval beszélt az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon, akik ellenőrizték egyes parlamenti képviselők és társaik részeg, szemérmetlen, vagy szexuális, helytelen viselkedését az ilyen utakon.

Több képviselő is azt állította, hogy míg néhány kolléga komolyan vette az üzleti utat - tehát valódi érdeklődést mutattak az adott országokkal való kapcsolatok iránt -, mások az utazásokat alapvetően rekreációs célú „kikapcsolódásnak” tekintették.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás