promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a prostituált is meglepődött, hogy mit kért tőle egy férfi – ezt kellett tennie az eldurranásig
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túl egyszerű lenne azt gondolni, hogy a férfiak csak és kizárólag, minden esetben azért keresnek meg prostituáltakat, hogy testi örömökhöz jussanak egy-egy ínségesebb időszakban. Azonban az még Olive Pearlt is meglepte, amit egy kliense kért tőle. 

Olive Pearl egyébként egy ausztrál szexmunkás, aki TikTokon is építgeti a karrierjét, és úgy tűnik, nem kis sikerei vannak a közösségi hálón. A prostituált az egyik videójában arra a kérdésre válaszolt, hogy mi volt az egyik legfurcsább dolog, amit valaha kértek tőle, és Olive el is mesélte a minden képzeletet felülmúló történetét. Az egyszerű átlagember agyán ilyenkor jó néhány - és valószínűleg rendkívül mocskos - gondolat átfut, azonban mielőtt gondolatban a legmélyebb poklok tüze alá merülnénk, elég lesz csak tovább olvasni a cikket. 

Egyébként kissé bizarr, de teljesen ártatlan dolgot kért a férfi a szexmunkástól, a történet inkább mókásnak tűnhet a felszínes szemlélődőnek. Szóval, míg valaki retteg a felfújt lufiktól, hiszen bármikor kidurranhatnak, van, akiben ez a gondolat nemhogy tetszést, hanem izgalmat ébreszt - és természetesen azt a bizonyos testrészt is.

Így tehát a férfi azért fizetett a nőnek - illetve nőknek, ugyanis egy alkalommal ketten is voltak a beszámoló szerint -, hogy meztelenül lufit fújjanak, a lehető legnagyobbra. Annyira nagyra, hogy közel legyenek a kipukkanáshoz, teljesen az eldurranásig. 

„Behozott egy lufikkal teli zacsit, bulira való, különböző színű léggömböket, Miki egeres lufikat is, amiken kis hópelyhek voltak. Attól izgult fel, hogy engem nézett, vagy felbérelt engem és még egy lányt, és azt akarta nézni, hogy annyira felfújjuk a lufikat, hogy már majdnem kidurrannak. Ott ült az ágy szélén és nézte, ahogy a két meztelen lány lufikat fúj fel. De a fő dolog az volt az egészben, amikor kidurrantak. És azt mondta, hogy »ez az, játsszatok velük, dobjátok fel a lufikat a levegőbe!« Úgy durrantotta ki őket, hogy rájuk ült vagy a melleinkhez szorította őket, meg össze-vissza dobálózott velük. Nagyon vicces volt, és ez másfél órán át ment. És ennyi"

– fogalmaz Olive a videójában, amelyre egyébként a Cosmopolitan bukkant rá. Hogy ez a fétis mennyire félelmetes vagy izgató, azt mindenki jobb, ha maga dönti el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás