promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre több nő jár férfi prostituálthoz – ez a különös dolog állhat a háttérben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyengébbik nem tagjai is vágynak a kielégülésre.

A prostitúciót úgy tartja számon a közvélemény, mint a férfiaknak nyújtott szolgáltatást, pedig felmérések szerint a nők között is emelkedik azok száma, akik „fizetős” helyeken keresik a szexuális kielégülés lehetőségét.

Mindez azonban nem az egyenjogúságra való törekvés jegyében történik, hanem a praktikum vezérli. Az Új-Dél-Walesi Egyetem egyik kutatója 21 ausztrál hölgyet interjúvolt meg ebben a témában, természetesen olyanokat, akik már vettek igénybe efféle szolgáltatást, illetve mellettük 17 női és férfi szexmunkást.

Egy évtizede még a gyengébbik nemhez tartozók csupán 6 százaléka fordult prostituáltakhoz, de ez a szám most emelkedni látszik. Miközben a férfiak inkább a változatosságot keresve kajtatnak örömlányok után, addig a hölgyek inkább a finom erotikát keresik a fizetős együttlétekben, illetve egyfajta terápiaként fogják fel azokat. Náluk a 15 perces menetek ismeretlenek.

„Most először olyan környezetbe kerülnek, ahol minden róluk szól. Nem kell a másik fél véleményével törődniük. Nem kell orális előjátékkal fáradozniuk ahhoz, hogy megkapják, amit akarnak. Csak eljönnek, lefekszenek, és pontosan azt kapják, amire vágynak”

– próbálta megvilágítani a hátteret egy férfi prostituált. Néha pedig azért keresik fel őt a hölgyek, hogy új dolgokat lessenek el tőle, és ügyesebbek legyenek a magánéletükben. Sok nőt korábban csalódás, sőt bántalmazás ért, és egy „örömfiúnál” próbálják helyreállítani az önbecsülésüket.

A fizetős alkalmi kapcsolatok esetében még így is a férfiak járnak sokkal jobban, hiszen náluk 80 százalék azok aránya, akik orgazmusban részesülnek partnerüktől. A nők esetében 40 százalék ez az arány, vagyis a többség még a férfi prostituáltaknál sem kapja meg azt, amire vágyik.

Egyedül az Egyesült Királyságban ma mintegy 100 ezer prostituált dolgozik, akiknek a 20 százalékuk férfi. A szolgáltatásaikat igénybe vevő nők kissé módosabbak az átlagnál, de a legtöbb esetben azért fordulnak hozzájuk, mert valami gond van a szexuális életükkel.

„Elég nehéz megfelelő helyet találni a dologhoz. A nők ezt nyilván nem szeretnék az otthonukban csinálni, így én is bérlésre kényszerülök. Naponta csupán két vendéget fogadok, bár az igény magasabb lenne. Tisztelem a nőket, akik eljönnek hozzám, és egy óra alatt meg is kapják a vágyott örömöt. Erősnek és vonzónak tartanak, ebben különbözök a férjeiktől”

– mesélte egy férfi szexmunkás, aki szerint nem szégyen az, ha megpróbáljuk kielégíteni a szexuális igényeinket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás