promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: intim képet rakott ki Bódi Sylvi, most bárki meglesheti őt fürdés közben
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi a Dunakanyarban készítette a bevállalós fotót, és ezzel rendesen felforrósította a hangulatot.

Bódi Sylvi volt egykor Magyarország egyik legfelkapottabb modellje, akinek a villantós képei ott díszelegtek szinte az összes autószerelő műhely falán. A gyönyörű híresség már nincs annyira a rivaldafényben, mint régen, de még mindig rengeteg rajongóval rendelkezik, akik általában nagyon örülnek a kerti tippjeinek – és persze azt sem bánják, ha időnként kirak magáról egy-két bevállalós képet.

Sokak szerint Bódi Sylvi még most is az ország egyik legszebb, legkívánatosabb nője, ezzel a kijelentéssel pedig nehezen lehetne vitába szállni, hiszen ő valóban nagyon csábító. Ezzel valószínűleg ő is teljesen tisztában van, hiszen időnként tényleg elég merész fotókat posztol, amikkel rögtön megvadítja a hódolóit – most is így tett, a hatás pedig természetesen nem maradt el.

Bódi Sylvi éppen egy Dunakanyarban található szállást ajánlott a követőinek pár képpel, amik között volt egy olyan is, amin látszólag teljesen pucéran fürdőzik egy dézsában, és nyugodtan teát szürcsölget – az intim felvételen felülről csodálhatjuk meg a formás melleit, mintha csak megengedte volna, hogy meglessük őt fürdés közben.

Csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek a poszthoz, ami érthető, hiszen Bódi Sylvi egyszerűen csodálatosan néz ki a képeken. Arról nem is beszélve, hogy az egykori modell szintje ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet, amivel bárkit pillanatok alatt az ujjai köré tud csavarni – most is sikerült neki, ezeket a felvételeket mindenkinek látnia kell, de persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás