promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón Bódi Sylvi rugózó gigakeblei, feszülős szettet izzított a magyar szépségkirálynő
Borítókép:  YouTube.com/SylvisWorld (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A többszörös szépségverseny-győztes híresség 41 éves, de egy tízest bátran letagadhatna.

Sylvi már egészen kiskorától fogva kitűnt a szépségével, 1996-ban Magyarország tini szépségkirálynője lett. Innentől kezdve gyakorlatilag amilyen versenyen elindult, azt meg is nyerte. 2002-ben ő lett az Év Playmate-je, emellett a Miss Hungary szépségversenyen bezsebelt egy bronzot, de nemzetközi színtéren is megállta a helyét: az egyik Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.

A modell a 2000-es évek elején érte el népszerűségének csúcsát hazánkban, amikor is több férfimagazinban is megcsodálhattuk az idomait, emellett szerepelt tévéműsorokban, és a bulvármagazinok is előszeretettel írtak életének mozzanatairól.

Az utóbbi években láthattuk őt a Farm VIP-ben, a Konyhafőnök VIP-ben, de szerepelt a 2014-es Celeb vagyok ments ki innen! c. műsorban is. 2017-ben műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, az Exex az édenben valóságshowt vezette Balin, amely az egyik kedvenc városa.

2020-ban Balázsék figurázták ki Sylvit a szókimondó reggeli műsorban, miután felettébb pikáns módon posztolt arról, hogy ribizlit szedett.

Nincs mit tenni, van, aki szereti összekötni a pikánst a hasznossal. Legújabb Instagram posztjában Sylvi egy alakformáló eszközt reklámoz, miközben megcsodálhatjuk remek alakját és látványos dekoltázsát egy feszülős ruhában.

A videó a rajongóinak is elnyerte a tetszését, hiszen többen is megkérdezték a poszt alatt, hogy hol vette a stílusos ruháját, illetve azt is megjegyezték, hogy milyen ügyesen hullahopp karikázik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás