promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Kriszti pakolni való popsijára rántana rá VV Rico? Erős sorrendet állítottak fel a fiúk
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Kriszti feneke kapta az aranyérmet VV Rico és VV Dani szerint.

Jövő héten lesz egy hónapja, hogy a Való Világ 11 játékosai belevágtak a nagy kalandba. Új fordulatként benne lehetne a pakliban, hogy az RTL beküld a semmiből egy új villalakót, de ennek elég kevés az esélye, és nem is lenne túl igazságos. Szóval a nézők már erősen mustrázzák, hogy esetleg kinek ítélnék oda a 36 millió forintos főnyereményt, mivel az ő szavazataikon múlik minden.

Annyi egészen biztos, hogy VV Piros vagy VV Anita ki fog esni, mivel csak az egyikük térhet vissza a következő párbajról. Az is eldőlt, hogy így meglesz az első női kieső, mert VV Lamin és VV Henrik személyében eddig két fiú távozott. VV Piros VV Bibivel csapott volna össze, de mivel ezt túl hamar megosztotta a többiekkel, így szabályt szegett, szóval utóbbi megmenekült.

Aki követi a Való Világ 11-es anyagainkat, az láthatta, hogy volt itt már minden: szex, veszekedés, depresszió, de még ördögűzés is.

VV Dani és VV Reni szinte állandóan huncutkodnak, de VV Dani és VV Melina között is elkezdett kialakulni valami. Bár a játék náluk is sok mindent befolyásol, mivel VV Melina a múltkor félre dobta a védettséget biztosító lila kendőt, amire VV Dani kicsit kiakadt, de megnyugodhat, mert VV Piros nem a tetovált lányt viszi ki párbajra.

Ráadásul VV Melina őszintén megosztott néhány dolgot a VV Danival, viszont ennek a részletei csak a csütörtök esti műsorból fognak kiderülni. Vajon ki várja őt odakint, ha szingliként érkezett a villába?

Közben VV Rico és VV Dani pontozták a villa lányait egy kötetlen beszélgetés során. Utóbbinak inkább csak VV Melina jön be, viszont azért bevallotta, hogy VV Krisztinek csodás feneke van, amire VV Rico megjegyezte, hogy valóban pakolni való a popsija.

VV Rico először VV Antitát vinné ágyba, aki nemsokára párbajozni fog, aztán jön VV Reni, VV Lissza, VV Kriszti, na meg VV Melina.

A pikáns párbeszéd közben kiderült, hogy VV Ricónak három hónap volt a leghosszabb idő, amíg nem szexelt. VV Dani ekkor rákérdezett, hogy a beszélgetőpartnere rántott-e már rá a villában, amire azt válaszolta, hogy nem. Ebben van egy kis ferdítés, mivel az olasz csődör a nappali kellős közepén előkapta a műszerét, és játszadozott is vele kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás