promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem kell elkeseredni, van itt néhány dolog, amivel izgathatod magad, ha elromlott a kedvenc szexjátékod
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legelső szexjátékok némelyike ​​olyan egyszerű volt, mint bármely, a háztartásodban fellelhető dolog, amelyhez csak óvszerre és kis erőfeszítésre van szükséged, hogy örömöt okozz magadnak. Szóval, ha éppen lemerült az elem, esetleg tönkrement a kedvenc játékszered, vagy félsz vibrátort vásárolni, csak nézz körül a lakásban. 

Mielőtt azonban végigmennénk a listán, fontos megjegyezni, hogy a tisztaság kulcsfontosságú! Mielőtt bármilyen idegen tárgyat használnál a hüvelyedben vagy az intim részeiden, fertőtleníteni kell őket, és ideális esetben óvszert is jó lenne, ha használnál, ellenkező esetben irritációt vagy horzsolást okozhatnak az alábbi tárgyak. Az sem lenne hátrány, ha a kielégülés után is megtisztítanád a kiválasztott terméket, végül is, első a biztonság.

Alább tehát a legjobb háztartási szexjátékok, amelyek helyes - és biztonságos - használata esetén elképesztő orgazmussal ajándékozhatod meg magad - a Sheknows gyűjtése alapján. 

Elektromos fogkefe

Ugyanúgy vibrál, mint azok a társai, amelyeket önkielégítéshez vagy különböző szexjátékokhoz használhatsz, ezúttal azonban ne a fogaid megtisztítása legyen a cél, hanem az örömszerzés. A gyengéd vibráció, amit a fogkefe végez, pontosan ugyanolyan kellemes érzéseket okozhat, mint a jó öreg vibrátor, csak próbáld a jó oldalát használni! 

Válogatott ételek

Pontosabban a gyümölcsök és zöldségek. Megvan az oka annak, hogy banánon szokták demonstrálni a diákoknak az óvszer felhelyezését. Szinte bármi, ami hasonlít a férfi nemi szervre használható a behatoláshoz, ilyen az uborka, a sárgarépa, a banán, vagy éppen a cukkini.

Megpróbálhatsz egy közepes méretű, kerek gyümölcsöt, például szilvát vagy paradicsomot körkörös mozdulatokkal használni a csiklódon, azonban jobb lenne, ha ebben az esetben kihagynád a csípős paprikát. 

Jégkocka

Bár tökéletes a kedvenc koktélod lehűtésére, a jégkockák remekül izgatóak tudnak lenni neked, és a partnerednek is. Az előjáték során lassan játssz el egy jégkockával a partnered mellbimbóin, majd le a törzsön, majd egyre lejjebb, aztán majd kiderül, hogy meddig bírjátok a jeges-hűvös érzést. Vagy vegyél a szádba egy jégkockát csókolózás előtt, és teljesen új dimenzióba kerülhettek mindketten.

Kanál

Keress egy evőkanálot, és helyezd a kerek részét a csiklódra, és körkörös mozdulatokkal izgasd magad. Az a jó a kanálban, hogy nincsenek éles szélei, és nagyon sima. Használat után mosd el, aztán inkább az éjjeliszekrényedben tárold a továbbiakban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás